Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ajj most iylenkor mit csináljak?
Figyelt kérdés
1 éve ismerek egy fiút akivel fél évet kavartunk de nem jöttünk össze. December óta nem vagyunk oylan jóban, mert megváltozott és nem tudom miért. Biztos nem egy másik lány miatt. Úgy éreztem h érdeklem és akar is vmit de aztán jött ez. Nekem nagyon rossz mert én szerettem és még mindig nem tudom elfelejteni. Nemrég összejöttem egy másik fiúval h túllépjek meg minden, és úgy érzem h szeretem is de igazából nem mindig gondolom így. Nem tudom, h jól tettem e mer még mindig hiányzik néha a másik mikor eszebe jut. Azt hallottam h ő tök tanácstalan h mit tegyen most, és h szerinte jó lenne ha összejönnénk talán... Én mikor beszélek veele nem érzem ezt rajta mert kedvetlen és már nem érzem h érdekelném. Nagyon félénk ilyen csajozás téren, és kellett volna ennyi idő alatt lépnie. Adtam neki jeleket is tehát az nem lehet h fél h mit mondok. Szerintetek mit csináljak? Ő most mit akarhat?Érdemes még várni rá v koncentráljak a mostanira? Mindig elbizonytalanodok h jól vannak e így a dolgok.:S Kérlek segítsetek :(2010. júl. 26. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!