Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság a szomszéd sráccal? A barátom mit szólna hozzá?
A szomszédban lakik egy velem egykorú srác, és pár napja elkezdett udvarolni - csak szolidan, de bevallja h tetszek neki. Már alakulgat a tali, vagyis beszéljük hogy mikor és hol és hogy. Én régóta szerettem volna már egy olyan barátot, aki át tud jönni hozzám bármikor, mikor unatkozok, akár éjszakáig ittmaradhat mert csak itt lakik a szomszédban:) (volt ilyen de sajnos elköltözött és most nem ismerem errefelé senkit sem:(). Tehát ismerkedünk, de elég gázos, mert én csak a barátja akarok lenni mindenféleképpen és nem tudom, hogy adjam a tudtára - bár van barátom úgyhogy leheth nem is kéne a tudtára adnom?! És még attól félek, h a barátom kiakadna ezen:S én se örülnék neki ha egy másik csajjal töltené az éjszakát - csak ha csúnya a csaj és 1000%ban bízok benne hogy nem lesz köztük semmi. Hogy mondjam el a barátomnak h át fog jönni egyik nap a srác? Vagy majd miután átjött, akkor mondjam utána neki, h volt itt XY? Persze hogyha a barátommal lehetek, akkor inkább vele vagyok, mint a sráccal(szomszéddal) ez természetes.
17/L
Hát szerintem hallgass a szívedre, és a barátság fontosabb hidd el hosszutávon is !!!
Ő még várhat elöször a barátok ...
16/F
"pár napja elkezdett udvarolni - csak szolidan, de bevallja h tetszek neki. Már alakulgat a tali, vagyis beszéljük hogy mikor és hol és hogy."
Ne haragudj, de tovább nem is olvastam. A barátodnak fel fog robbanni a feje, és teljesen jogosan. Sürgősen tisztázd a szomszéddal a barátság és az udvarlás közti különbséget. A barátság oké...lenne, de ez nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!