Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha különböznek a szeretetnyelveink, az baj?
Figyelt kérdés
Tehát az van, hogy nekem és páromnak is megvannak a saját szeretetnyelvei, én erről nemrég tanultam, mikor pszichológushoz jártam. Párom annyira nem hisz ezekben, de egyértelműen neki is megvannak a sajátjai.
Az én szeretetnyelvem az érintés és az ajándékozás. A páromé az elismerő szavak és a minőségi idő.
Ilyenkor, mikor tulajdonképpen teljesen eltérőek ezek a nyelvek, működhet hosszútávon? Már másfél éve együtt vagyunk, csak szeretném, hogy hosszabb távon ne legyen ebből feszültség és nézeteltérés, hisz szeretjük egymást, csak más más módon fejezzük ki.
22L
2020. ápr. 7. 08:42
11/11 anonim válasza:
Nem biztos, találkozhat az még valahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!