Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok arról, hogyha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, hogyha visszaadom a gyűrűt?

Figyelt kérdés

Először is szögezzük le, hogy vissza szeretném adni.:D

Szóval, tavaly szeptemberben a volt barátomtól kaptam születésnapomra egy gyűrűt. Akkor ez nagyon meghatott, úgy éreztem ettől komolyabb lett köztünk a viszony. Azonban most kb. 2 hónapja szakított velem. Még szeret, de azt mondja, hogy nem szeretne párkapcsoltaban lenni, főleg nem úgy, hogy már nem vagyunk szerelmesek (nem, tényleg nem vagyunk) és legyünk csak barátok.

Azóta nagyon ritkán beszélünk, és nekem még mindig nagyon fáj a dolog hisz egy 3 éves 3 hónapos kapcsolatot szakított meg.

Ma úgy határoztam , hogy visszaadom a gyűrűt, nem lenne értelme őrizgetni, hisz az egy szimbólum volt számomra, aminek a jelentése már elúszott.

Meg fogom kérni, hogy ne adja oda más lánynak, hisz ő is azt mondta, hogy ilyen barátnője nem lesz már többé és egyébként sem hiszem, hgy bármelyik lány örülne egy "használt", "levetett" gyűrűnek.

Talán egyszer még viszontlátom a gyűrűt, de nem igazán hiszek benne.

A kérdésem: Csúnya dolog ha visszaadom? Vagy így helyes?

2010. júl. 26. 15:50
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:

Azért is szeretném még visszaadni, mert mostanában valamiért alig várom, hogy férjhez menjek. A gyűrű-kapás most nagy jelentőséggel bír számomra és ezért is rossz a közeleben megtűrni egy ilyen "hazug" gyűrűt.

19/L

2010. júl. 26. 15:54
 2/17 anonim ***** válasza:
Ne add vissza! Nem eljegyzési, de azt sem kell! Szintem ő sem akarná! Ink pakold el vhova. Pl pince! Évek mulva majd örülsz neki!
2010. júl. 26. 15:56
 3/17 anonim ***** válasza:
szerintem ne add vissza.tartsd meg.ki tudja... :)
2010. júl. 26. 15:58
 4/17 anonim ***** válasza:
0%
Azt,hogy nemmindenki finnyás
2010. júl. 26. 15:58
 5/17 anonim ***** válasza:
Attól függ. Ha rá bírsz úgy nézni egyszer, hogy ez egy szép emlék, akkor nem muszáj visszaadnod. De ha több annál, akkor érdemes visszaadnod, hiszen általában a gyűrű a szerelem jelképe.
2010. júl. 26. 15:59
 6/17 anonim ***** válasza:
Mivel nem eljegyzési gyűrű, "csak" egy ékszer, sima ajándék, ne add vissza.
 7/17 anonim ***** válasza:
Végülis Te ismered a pasit, de ha a lelkednek úgy jobb, szerintem add vissza. De azért előtte ezt - ha tényleg barátok vagytok - beszéljétek meg, hogy nem bunkóságból adod vissza, hanem mert ez számodra egy szimbólum volt...
 8/17 A kérdező kommentje:

Szép emléknek ott a többi ajándék. Pl. egy nyaklánc amit nagyon szeretek, régebben minden nap hordtam és majd később megint karaom, ha egy kicsit jobban beheggednek a sebek: az tényleg szép emlék.

De ez a gyűrű, olyan most mint egy gonosz kísértet. Egy másik szobában van egy szekrényben amit lomosnak használok, de így is yoloan rossz érzés, hogy van a házban valami, ami egy "bukott" szerelem földi maradványa.

Talán kicsit túlzok. De csak azért tezsem, hogy pontosan értsétek, mivé lett számomra az a gyűrű.

2010. júl. 26. 16:05
 9/17 A kérdező kommentje:

Arról nem is beszélve, hogyha vissza tudom adni, az olyan, mintha le tudnék róla végképp mondani és nem álltatni magam.

Márpedig az fontos, mert azt mondta h nincs semmi remény, hogy meggondolja magát.

2010. júl. 26. 16:07
 10/17 anonim ***** válasza:
Ha vissza is adod nem lesz könnyebb! De ahogy jónak érzed
2010. júl. 26. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!