Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Okozott nektek párkapcsolati...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Okozott nektek párkapcsolati problémákat a koronavírus vagy a miatta hozott intézkedések?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 1. 12:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
93%
Igen,messze van a pasim.
2020. ápr. 1. 13:12
 12/19 anonim ***** válasza:
34%
Eddig se pasiztam a súlyom miatt, most se fogok, tök mindegy.
2020. ápr. 1. 13:26
 13/19 anonim ***** válasza:
71%
Nem
2020. ápr. 1. 13:35
 14/19 anonim ***** válasza:
74%
Múlt héten már a válás határán voltunk.
2020. ápr. 1. 13:37
 15/19 anonim ***** válasza:
92%

Eddig hittem a barátomnak, miszerint ő kőkeményen ledolgozza a 12 óra munkaidejét, nem lazsál, fáradt, nyűgös, nem probléma... Majd hangosan szidni kezdte a kollégáit, akik max 3 órát dolgoznak egy nap.

Aztán jött a home office mindkettőnknek. Kiderült, hogy az a kőkemény, 12 órás munka 4 óra max, a többi konzolozás/sorozatnézés és szex akart lenni, csak azt nem értette, hogy legalább az én munkaidőmön kívül, mert én erre tényleg nem érek rá, X órára végeznek KELL.

De most is előadta a hattyúk halálát, hogy csináljak neki reggelit/ebédet/vacsit, mert ő elfoglalt a munkájával (a kérés előtt valamit pötyögött a gépen, miközben ment a sorozat lenémítva a telefonon). Illetve rengeteget telefonál... ha "túlóráznia" kellett (azaz 7 óra munka!!!), akkor körbetelefonálta az ismeretségi körét panaszkodni, hogy túlóráznia kell, 16-18 órát fog egyhuzamban dolgozni! A fenét, hatalmas csalódás volt (igen, a munkahelyén is van konzol, ő vitte be pár éve)

És innentől lettek a problémák, hogy akkor már elmosogathatna ő is, ha a sorozatot nézi vagy megcsinálhatná a saját reggelijét akár. Ő meg hisztis és nyűgös, mert ő elfoglalt ember... Mostanában rászokott arra, hogy kiszolgálja magát látványosan csapkodva (meg nem kérdezve engem, de visszafelé ez már nem működik) és duzzogva megeszi, még véletlenül sem szólva hozzám, levegőnek néz.

A járvány lejárta után én is átgondolom, hogy kapcsolatban akarok-e maradni vele.

2020. ápr. 1. 13:57
 16/19 anonim ***** válasza:
96%

Mi félve vágtunk neki, fél éve vagyunk együtt nem tudtuk mennyire fog működni ha összecuccolunk, de eddig is távkapcsolatban éltünk, nem akartuk hónapokra elveszteni egymást, úgyhogy lassan negyedik hete vagyunk összezárva. Nekünk működik, elvagyunk, más oldalairól is megismerjük a másikat. Vannak vitáink de főleg a bezártság miatt nem párkapcsolati problémákból, de nálunk minden szuper :)

22L 26F

2020. ápr. 1. 14:22
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem. Eddig is együtt éltünk, szóval ez nem sokat változtatott a dolgon. Sőt. Többet beszélgetünk, mert mindkettőnk home office-ban van. Van időnk házakat nézegetni a neten.
2020. ápr. 1. 15:12
 18/19 anonim ***** válasza:
Ossze vagyunk zarva 3. hete 2 gyerekkel, neha van feszko, de legtobbszor elrohogjuk. Osszessegeben tudom h ez meg jobban erositeni fogja a kapcsolatunkat.
2020. ápr. 1. 16:07
 19/19 Fruzs33 ***** válasza:

Én mászkálósabb fajta vagyok,mint ő,ez kiderült pár hónap alatt,én nem bírom,hogy hetekig csak itthon legyek,és takarítsak. ő meg csak dolgozik,meg segít a barátain,meg visszafele is így van.

Ha én elmegyek valahova azon megy a cirkusz,de ha ő elmegy valahova nélkülem,akkor maradjak csendben,meg ő kimagyarázza,hogy miért nem mentünk együtt.Ez hónapok óta így megy,én nem kötném ezt az állapotot a koronához.

Eléggé elgondolkodtató ez az egész. Nem kérek privátot.

2020. ápr. 1. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!