Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből tudhatnám meg, hogy tényleg csak kihasznál?
Van egy olyan érzésem, hogy érdekből van velem a párom. Anyagi gondjai vannak. Én anyagi biztonságot nyújtok (lakás, biztos állás), bár a koltségeket felezzük - mindig tartozása van felém, ad is kér is. Albérletet nem tudna fizetni.
Érzelmi szempontból labilis,vitát többször zárt már le azzal a kérdéssel h akkor költözzön el? Ami feltűnt és zavar h fotózáskor engem ki szokott hagyni.
Vannak pozitív dolgok is, és ez az ami megzavar abban h eldöntsem miért van velem. Utálatos baráttal jópofizik h a nyaralójában lehessen, szóval megalkuvó..hogy lehetnék biztos abban h velem is csak ezt csinálja vajon?
Úgy gondolom h pénzügyileg nem az van h mindent én fizetek, hanem felesben van, csak épp tartozik.
Érzelmileg meg sokat ad ugyan a mindennapokban, de pislogok néha, hogy mit (nem, máshogy) csinál.
Miket, amiket írtam korábban itt már. Ha lehetséges lenne, a legszívedebben próbatétel elé állítanám , amiből véglegesen kiderül.
Legutóbb volt olyan h nagyon fáradt voltam, befeküdtem az ágyba és megijedt h lázas vagyok. Kereste a lázmérőt, közben összevitatkoztunk valamin és miután már az ágynál volt a lázmérővel, fogta magát és visszavitte, eltette. Már nem érdekelte h lazas vagyok-e. Nekem ebből az jön le h ha olyan kedve van, már nem is vagyok fontos.
Tartozik közmű végrehajtó telszámla baráti kölcsön, provident (bar anyja nevén van és azt mondja h az anyjának kellett), bevásárlós kártya (nem fizeti vissza vagy nem időben, egy számlát láttam)
Zálogba ad dolgokat...katasztrófa
Most úgy őszintén. Mit akarsz egy ilyen pasitól?
Mi az ami mellette tart?
Őszintén kíváncsi lennék rá.
Egyre inkább pszichopata benyomásàt kelti. Összevitàztok és elteszi a lázmérőt❓
Ilyen ócskaságokkal akar megbüntetni. Megbízhatatlan és gyerekes.
Nem elèg ez amiket elmeséltél próbatételnek❓
Mèg a maga beteg módjàn ragaszkodhat is hozzád. És❓Min változtat❓Ilyennel akarsz együtt élni❓
Számító és manipulatív kis tetű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!