Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hogy oldjátok meg a közös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy oldjátok meg a közös programokat a párotokkal távkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Gondolok itt skype on keresztüli filmnézésre van egyéb ötletetek?

ti mit szoktatok csinálni?

2020. márc. 31. 15:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
78%

Én már semmit, teljesen kiábrándultam a távkapcsolatból :( Több évig voltam benne és nem működött. Ha nincsenek közös élmények, akkor két párhuzamos élet telik egymás mellett, aminek nincs közös metszete...

Tapasztalat :(

23f

2020. márc. 31. 16:28
 12/18 anonim ***** válasza:
50%

Utolso azert jo par év után mar illik ossze költözni...!

A távkapcsolatot ugy max 2 évig lehet hizni de akkor is ugy hogy azert havonta két havonta 1 hétre látjátok egymást...

az meg a masik hogy ez egy nagyon nehéz dolog igaz de ha sikerül akkor az is biztos hogy nem 1-2 évig fog tartani a közös élet

2020. márc. 31. 16:46
 13/18 anonim ***** válasza:
73%
Négy évig éltem távkapcsolatban. Közösen főztünk esténként, tehát ő a saját konyhájában, én az enyémben, de láttuk egymást. Aztán "együtt" vacsoráztunk. Közös filmezés és online játék nálunk is volt, illetve sok-sok beszélgetés. Pikáns fotókat, videókat is rendszeresen küldtünk egymásnak. Működött, azóta összeköltöztünk és házasok vagyunk.
2020. márc. 31. 17:02
 14/18 anonim ***** válasza:
8%

Hat nagyon gratulálok a sok okosnak.

Eredetileg ugye azok sem mehetnek át egymashoz, akik NEM EGY HÁZTARTÁSBAN ELNEK, tehát ők sem találkozhatnak, rohadt mindegy h a szomszédban lakik kétszáz méterre, vagy kétszáz kilométerre! Akkor most ez is tavkapcs? Sokan a vírus miatt kérdeznék ilyeneket..

Nojetek fol!

Kívánom hogy legyetek egyszer annyira szerelmesek, hogy nem mondtok ilyen otvar baromságot, hogy szar meg nem éri meg. Látszik, hogy a budos eletbe nem voltatok meg szerelmesek..

Idióták..

Adjátok tanácsot is.. Az kell..

Jézusom..

Aztan lehet fikazni.. Lszrm..

2020. márc. 31. 19:40
 15/18 anonim ***** válasza:

14# Ember, chill :)

Kb. senki nem a karantént érti távkapcsolat alatt. Én se állítottam, hogy nem működik, saját tapasztalatról beszéltem

2020. ápr. 1. 05:40
 16/18 anonim ***** válasza:
77%

14 De voltunk szerelmesek, csak direkt nem az orszag masik vegebol kerestunk embert. Ertem en, hogy valaki epp Kenyaban nyaral es elso latasra azonnal beleszeret a gepardbor arusba a piacon es annyira elsopro szerelmet erez azonnal, hogy beleugrik a tavkapcsolatba... De azert ne vicceljunk, annyira nem bonyolult direkt kerulni azt, hogy huszezer merfoldekre lako emberekbe legyunk szerelmesek :D Ha messze lakik, akkor azonnal offos, ennyi, eselye sincs kialakulni a szerelemnek, ha nem hagyod. Bocs, hogy annak adjuk meg az eselyt, akivel egy varosban lakunk es van lehetosegunk rendszeresen olyan dolgokat csinalni, amik egy parkapcsolathoz tartoznak, programok, tudod, egyutt, ahol mindketten jelen vagyunk fizikailag meg ilyenek.

Felolem lehet chatelgetni meg sovarogni a masik utan folyamatosan, hogy bar itt lenne, de akkor sem latom ertelmet. Csak feleslegesen szenvedtek eveken at, ha nem koltoztok ossze minel hamarabb. Mondjuk kivetel ez alol maximum azok, akiknek amugy sem lenne ideje vagy igenye gyakrabban talalkozni, ha egy varosban elnenek, mert nekik mondjuk tok mindegy, de szerintem ok vannak kevesebben.

2020. ápr. 1. 07:06
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Önzésnek tűnik, de valójában nem az, hogy közel szeretnénk tudni a párunkat. Egy párkapcsolatban nagyon fontos a fizikai közelség, az együttlét, a közös programok, élmények. Amiről például lehet beszélni, későbbi témák, viccek alapját szolgálja.

Ha évekig távol vagy, az egész idő azzal telik, hogy folyamatosan rá gondolsz, "milyen jó lenne vele lenni", minden csak "LENNE" kvázi álomvilágban élsz, ami nem is igazán párkapcsolat, csak annak az illúziója. Elkezdődnek a félreértések, már nem ugyanazt értitek egy bizonyos dolog alatt, célok is változhatnak...

Szóval ilyenkor nagyon sérülékeny a kapcsolat, és nem is kell kiszeretni a másikból ahhoz, hogy felbomoljon. De ez megint csak saját tapasztalat, respect azoknak, akiknél ez működik és később együtt tudták maradni

2020. ápr. 1. 14:39
 18/18 anonim ***** válasza:

1évig voltam távkapcsolatba, mi ezeket csináltuk: film nèzés skypeal, hívásban beszélni miközben valamit együtt jàtszottunk( lol, terraria, wicher), kb egész nap cset

1év után közelebb költözött, nem szakítottunk, mielőtt bárki is ilyet gondolna :D

2020. ápr. 4. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!