Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vagytok úgy, ha párotokra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vagytok úgy, ha párotokra néztek, gondoltok, az jut eszetekbe, hol van az, akivel összeházasodtam annak idején?

Figyelt kérdés

Nejem szinte semmiben nem hasonlít a 15 évvel ezelőtti énjéhez. :-( Korosodunk, az természetes. De stílusban, modorban, viselkedésben, igényességében, magyarán összességében sem látom a nőt akit feleségül vettem. :-(

Tudom, ilyenkor szoktak avval jönni a hozzászólások, én is megváltoztam. Nem annyira! Jómagam mindig a fejlődére törekedtem. Munkámból adódóan is folyamatosan tanulok, de szórakozásból is nyelem az információkat. Természetem, stílusom, jellemem, vágyaim nemigazán változtak. Én még mindig én vagyok. (így látják a környezetemben is) De feleségem, mint akit kicseréltek, főként belülről.

2020. márc. 30. 22:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk mindenki változott.

Feleségemnek már nulla barátja, a családja se beszél vele mert mindenkivel veszekszik. Itthon is folyamatosan ordít.

Én meg nem csinálok semmi hasznosat többet itthon csak vagyok. Olvasgatok a neten tanulok új dolgokat de alapvetően már nem érdekel.

2020. márc. 31. 06:25
 12/13 anonim ***** válasza:
59%
Akkor szokott ilyen történni, ha nincs elég közös élmény, minőségi idő együtt. Persze, hogy két irányba mentek, ha más hatások érnek és nincs elég mennyiségű közös.
2020. márc. 31. 06:42
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi hozzászólásokat! Várom a továbbiakat!

Volt sok közös programunk, igen sokat voltunk együtt. De nejem egyre jobban megváltozott. Ahogy más is írta, rigolyás, ideges, kiabálós lett. Nem ad magára, sem a lakásra, mintha az ízlése, igényessége elpárolgott volna.

Valóban olyan, mintha két külön életet élnénk és csak együtt laknánk.

Meghallgattam több kabaréjelenetet Csala Zsuzsa és Gálvölgyi János - Jelenetek egy házasságból előadásaiból. Sokban hasonlít ránk. :-)

2020. márc. 31. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!