Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vagytok úgy, ha párotokra néztek, gondoltok, az jut eszetekbe, hol van az, akivel összeházasodtam annak idején?
Nejem szinte semmiben nem hasonlít a 15 évvel ezelőtti énjéhez. :-( Korosodunk, az természetes. De stílusban, modorban, viselkedésben, igényességében, magyarán összességében sem látom a nőt akit feleségül vettem. :-(
Tudom, ilyenkor szoktak avval jönni a hozzászólások, én is megváltoztam. Nem annyira! Jómagam mindig a fejlődére törekedtem. Munkámból adódóan is folyamatosan tanulok, de szórakozásból is nyelem az információkat. Természetem, stílusom, jellemem, vágyaim nemigazán változtak. Én még mindig én vagyok. (így látják a környezetemben is) De feleségem, mint akit kicseréltek, főként belülről.
Nálunk mindenki változott.
Feleségemnek már nulla barátja, a családja se beszél vele mert mindenkivel veszekszik. Itthon is folyamatosan ordít.
Én meg nem csinálok semmi hasznosat többet itthon csak vagyok. Olvasgatok a neten tanulok új dolgokat de alapvetően már nem érdekel.
Köszi az eddigi hozzászólásokat! Várom a továbbiakat!
Volt sok közös programunk, igen sokat voltunk együtt. De nejem egyre jobban megváltozott. Ahogy más is írta, rigolyás, ideges, kiabálós lett. Nem ad magára, sem a lakásra, mintha az ízlése, igényessége elpárolgott volna.
Valóban olyan, mintha két külön életet élnénk és csak együtt laknánk.
Meghallgattam több kabaréjelenetet Csala Zsuzsa és Gálvölgyi János - Jelenetek egy házasságból előadásaiból. Sokban hasonlít ránk. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!