Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 3 napig szeret, két hétig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 napig szeret, két hétig nem. Mi lehet a háttérben?

Figyelt kérdés
A párom vagy exem (már azt se tudom, hogy mi ő nekem) egy éve ismerem, nyáron jöttünk össze. Decemberig úgy tűnt, hogy rendben van minden, majd egyre kevesebb lett köztünk a fizikai kontakt. Hiába kezdeményeztem. Éreztem, hogy valami nincs rendben. Eltelt egy kis idő és azt mondta, hogy sajnálja, de csak barátként tekint rám. Eltelt 2 hét, megkeresett, hogy tévedett és hiányzok neki, pár napig odáig volt értem aztán már megint nem volt biztos magában. Ezt többször is eljátszotta. Én már nem keresem, de ő szokott engem, akkor fülig szerelmes és csak engem akar. De tart 3 napig es megint felszivodik. Azt mondja, hogy nem akar velem lenni, de ha eltavolodok akkor hisztizik, hogy nem akarja, hogy elhideguljek tőle és így tekintsek rá. Tudom, hogy felejtsem el, mert nem lesz ebből soha normális kapcsolat, de nem azt érzem rajta, hogy szórakozik velem tudatosan, hanem hogy őszintén ez a zagyvasag zajlik le benne. Már magán a kapcsolaton kezdem túltenni magam, de nem szeretem amikor valamit nem értek. És nem annyi érdekel, hogy hülye meg beteg ember hanem, hogy kicsit konkrétabban, mi lehet vele?
2020. márc. 29. 22:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem kellesz eléggé.
2020. márc. 30. 05:09
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Csajozik. Amikor éppen nincs más, akkor megjelenik, kihancúrozza magát.

A többi a süket duma.

Mire föl akar lekötni, ha nem akar tőled amúgy semmit?!

Mi az életed? Átjáróház?

Ne légy már naív!

Amikor szexeltek, persze, hogy mindent belead. De aztán annyi volt.

És akkor te ahelyett, hogy eldobnád a telszámát, letiltanád, még három heteket várogatsz rá?!

2020. márc. 30. 05:50
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én se értem, de tekintsd inkább exednek.
2020. márc. 30. 09:15
 14/15 anonim ***** válasza:
81%

Kötelékfóbiás. Olvasd el a "A férfi aki nem tud szeretni" c. könyvet. Minden kérdésedre megtalálod a választ. Nem számít, hogy férfi vagy nő az illető.

De ehhez is 2 ember kell. Egy aki játszik veled, a másik aki engedi, hogy játszanak vele. Ez egy játszma, te mindig visszafogadod, pedig te is tudod, hogy csak 3 napig tart a "boldogság". Húzz egy határt és ne tovább, de ameddig te is játszod ezt a játékot, addig lesz játszótársad.

Ne keresd a miértekre a választ, a döntés a te kezedben van!

2020. márc. 30. 09:19
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Annyi van vele, hogy önző is, meg paraszt is. Ki kéne törölnöd az életedből, mert csak lehúz.
2020. márc. 30. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!