Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim azt mondja, hogy neki mindegy hogyan nézek ki, mert már nem úgy néz rám mint az elején, már nem a külsőm a fontos neki, mert szerelmes belém-ezt mondja, hogyan legyen így motivációm?
Azt mondta neked, hogy szerelmes beléd és emiatt mindegy, hogy hogy nézel ki.
Tényleg mégegy ekkora parasztot, hogy nem a külsőre megy... Mostmár komolyan minden baj?:D
Sok minden lehet mögötte. Az is, hogy tényleg odáig van érted, bárhogy nézel is ki. Benne van a megszokás is, ami elkerülhetetlen, de még túl korai.
Egy valami biztos: abban a pillanatban, ahogy felfigyel rád egy másik férfi, azonnal gyönyörűnek fog látni.
Lehet az is, hogy tudat alatt így rombolja az önbizalmadat és nem is szeretné, hogy nagyon adj magadra, nem akar más kanokkal versengeni.
Próbálj meg csak azért is csinos maradni.
Az én önbizalmamat is padlóra vágta egy férfi ilyen szövegekkel (nem baj, hogy átlagos vagy, nekem ez pont megfelelő, mert én is átlagos vagyok, nem kéne nekem jó nő, mert azokat félteni kell, minek sminkelsz, nekem attól nem leszel szebb, minek vettél fel magassarkút, stb.) Egy idő után tükörbe nézni is hánytam, felhagytam a sminkeléssel, mert minek ha neki nem tetszik, nem öltöztem nőiesen mert úgyse reagált rá semmit. Nem tudtam kilépni, mert nem hittem benne, hogy másnak kellene egy ilyen ronda nő. Mindez aztán 10 év múlva, amikor beleszerettem másba, úgy hangzott, hogy: Annyira gyönyörű vagy és én akkora b...om vagyok, hogy itt van nekem egy ilyen NŐ és el fogom veszíteni...- De akkor már semmit se jelentettek a bókjai. 10 éve volt rá, hogy bókoljon.
Jesszus.
Nekem tökmindegy lenne az, hogy mit mond a párom, magam miatt vagyok motivált és nem azért, mert mások mondták volna meg, hogy mit kell tennem..
Amúgy szerintem buta felfogás.. nyílván elfogad a párod, de ez nem jelenti azt, hogy ō is ne lenne lenyūgōzve attól, ha még csinosabb barátnōje van ideális formákkal. Az nem lenne korrekt részérōl, hogy elvárja tōled, tehát innentōl kezdve csak rajtad múlik, magad miatt csinálod, nem azért, mert a párod követelné tōled. A párod is támogathat ebben a célodban, de nem várhatja el tōled, hogy miatta csináld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!