Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem-féltés enyhítő körülmény bűncselekményeknél?
78%-os átolvastam megint a biztonság kedvéért hogy mit írtam... ugylátszik te nagyon el vagy tevedve mindennek! Amigy ezt bírom hogy mást le tudsz hülyézni de közben te vagy a legnagyobb majom a világon!
21-es pont! Jo olvasást! Gyökér paraszt
uuu #11-es...
Az, hogy valaki hirtelen haragból cselekszik, az nem enyhítő, hanem MINŐSÍTŐ körülmény. Úgy ahogyan az aljas indokból elkövetett bűntények, vagy a szerelemféltés is. Olyan nincs, hogy “kényszer helyzet”, maximum kényszer hatására lehet bűncselekményt elkövetni. És nyilván ez súlyos eseteket takar, nem olyanokat, hogy “zsarolta a szerelmével”, hanem mondjuk ha X azzal zsarolta Y-t, hogy megöli, ha nem rabol ki egy boltot...na ez a kényszer barátom...
Ahogyan nem lehet senkit pofán vágni azért mert csúnyát mondtak valakire. Ha én azt mondom a te barátnődre, hogy egy utcasarki krv@, és te ezért akár csak egy ujjal is hozzám érsz, akkor te jársz rosszabbul jogi szempontból. Ez nem számít jogos önvédelemnek...Az önbíráskodás fogalma mond neked valamit?
Nagyon ügyesen linkeltél, de hogy nem olvastad el, az is biztos. Vagy nem tudod értelmezni. De inkább azt ajánlom, hogy ne keveredj bele inkább semmibe, mert ahogy látom, egy szar helyzetből képes lennél szar tengerbe kerülni, olyan szinten homály neked ez az egész...
Amugy meg ezeket polgári ügynek fogjak venni mert te sem vagy ártatlan és ha csak könnyű serules van a bíróságon teged is el fognak ítélni
Mert az sem ugy van hogy te bárkiről bármit mondhatsz ráadásul nyílt utcán legalább is következmény nélkül nem... a gyakorlatban legalább is igy fog menni ott a felek elismerik egymás hibásságát és ennyi, persze lehet följebb is vinni csak akkor azt neked kell fizetned valamint számíthatsz az ítéletre te is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!