Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Irigy a párom, hogy nem ad maszkot, pedig neki van? (bov lent)
Elore leszogezem: mindig is irigy es fillerbszo volt.
Kapott ingyen 4-5 dbot az anyjatol aki szinten ingyen hozta el , ami tenyleg ved is 3M-es, a parom pedig NEM HASZNALJA, rohogott rajta h minek hozott az anyja neki ugysem kell.
Nekem viszont olyan a munkam (nem egeszsegugy), hogy a munkahelyen csak azt a semmit sem ero orvosit kapjuk.
Megkertem a parom 1-et hozzon nekem legyen kedves, ugyis gyakran erintkezem mutyikkal, meg rengeteg emberrel, es azt mondta hogy nem. Es nem tudta megindokolni hogy miert nem. Csak annyit mondott, kaptok ugyis..(ja azt a szrt..)
Hmmm... nos az én munkahelyemen is kitört az aggodalom. Még a média akkor nem is foglalkozott a magyarországi helyzettel, amikor nálunk az alkalmazottak már orvosi maszkot kaptak. (bár nem ezzel kezdődött)
Aztán jött az orvosi vélemény: felesleges. Ha már fertőzöl ok, mert visszafogja a vírust, de ha egészséges vagy, akkor... szerez be egy olyat ami legalább jól áll, mert megvédeni nem tud.
Úgyhogy ezt a maszk dolgot engedd el..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!