Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ennek így értelme?
Sziasztok,
Nem olyan rég ismerkedni kezdtünk,az idő alatt már kétszer találkoztunk, normális volt.
A baj ott van, hogy fura lett, eddig mindig sűrűn írt, most már szinte alig ír és nem keres.
Mikor rakerdeztem hogy akar-e még velem foglalkozni azt írta, hogy nem érti a kérdést, hogy honnan jött ez nekem.. Szóval konkrét választ nem adott és ezzel le is zárta.
Miért viselkedik így?
Nektek volt hasonló eset?
Köszönöm
Nem fogok, engem elég sokáig hulyitett egy illető a multambol.
Nem akarok szarból szarba ugrani.
Én próbáltam vele találkozni még, de fáradt volt a munkája miatt.
Nem tudom h így van e ez, de mikor találkoztunk folyton olelgetett, mindig képet kért tőlem stb..
Rakerdeztem miért gondolta meg magát, azt kaptam h nem tetszik neki ez a hozzá állás, amit paradeztam..
Pedig csak írtam neki h miért nem akar foglalkozni velem és nem tudom ennek így mi értelme. Azóta nem beszéltünk és nem szeretnék megbantott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!