Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontos kerdes? Segitenetek?

Figyelt kérdés
16 eves vagyok,es van egy 28 eves baratom,nagyon de nagyon szeretjuk egymast,es nem tudom,hogy hogyan mondjam el a szuleimnek???Kerlek adjatok tanacsokat
2010. júl. 26. 01:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Számunkra hihetetlen, akkor valószínű impotens, vagy valami egyéb gondja van. Ő neki már családot kell keressen nem egy tini lányt... De ahogy érzed úgy ba**d el az életed.
2010. júl. 26. 01:35
 12/19 A kérdező kommentje:

na szoval,tobb mind egy ket eve eggyutt vagyunk.es nem tortent meg az,amitol minannyian annyira kivagytok akadva..

2.en suli mellett minden nap dolgozni jarok,egy nagyon szep kis osszegert

3ha mar ket eve mellettem van,akko szerintetek csak szorakzoas??

2010. júl. 26. 01:47
 13/19 anonim ***** válasza:
Szóval két éve együtt vagytok, de még nem szexeltetek???? vagy most min vagyunk kiakadva???? Bocs, már fáradt vagyok...
2010. júl. 26. 01:58
 14/19 A kérdező kommentje:
mind egy,majd mikor kipihenitek magatokat,valaszoljatok
2010. júl. 26. 02:01
 15/19 anonim ***** válasza:
Több mint 1 éve veled van egy 28 éves pasas!És te elhiszed,hogy ő csak veled akar lefeküdni?Te nem akarsz vele még...azt hiszed,hogy neki ez így elég?Egy egészséges 20-on felüli férfi életéhez hozzátartozik egy szex.Egy 16 éves lányéhoz még nem tartozik hozzá...Jaj de naív vagy...Bocs,de ez az igazság:S a pasid vagy egy 28 éves balfék szűz,aki csak egy 16 évesnek kell,vagy pedig megcsal téged...
2010. júl. 26. 09:13
 16/19 anonim ***** válasza:

Szerintem a szádal mondd el úgy biztos megértik.

De ha azt akarod hogy ne dagadjon be a pofontól az arcod akkor készíts oda magadmellé egy vizesruhát a borogatáshoz.

Jah és örülj ha apád nem jelenti fel a csávót ha már két éve együtt vagytok 14 éves korod óta, ami az ő részéről súrolja a pedofília fogalmát.

Azt mondod kapcsolat. Mit vársz ettől a kapcsolattól? őszintén

Mai fiatalok... úgy kellene neki indulni egy kapcsolatnak hogy lehet vele fogom leélni az életem. Te csak úgymond akkor szórakozol kicsit aztán lesz más.

2010. júl. 26. 09:14
 17/19 anonim ***** válasza:
nekem eddig a legidősebb pasim 23 volt (én 17 vagyok).. ha belegondolsz akkor soknak tűnhet ez a 12 év..de gondolj bele egy csomóan vannak így ezzel.. nézd meg az idősebbeket köztük is 10 külömbségek vannak.
2010. júl. 26. 11:54
 18/19 anonim ***** válasza:

Atya úr isten...ez betegség. Ezért tart itt a világ ahol.

A faterodnak el ne mondd mert a lelki szegény barátodat tuti homlokon szúrja egy villával. Én ezt tenném! Mit keres egy 28 éves fószer egy 16 éves mellett?? Két éve együtt vagytok....tehát 26 volt mikor Te 14...omg!!!! aberrált...

De tudod mit? MOndd el inkább...pusztuljon a férgese.

2010. júl. 26. 12:32
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha már nagyon el akarod mondani és TE tényleg komolyan gondolod, illetve olyan felnőttnek érzed magad, hogy egy 28 éves a párod, akkor ültesd le őket és mondd meg az igazságot. Szerintem nagyon nem fognak örülni. Mellesleg elhiszed egy ilyen korú embernek, hogy szeret? Szerintem úgy megcsal, ahogy csak tud...
2010. júl. 26. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!