Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érjem el a barátomnál, hogy szedje a hasán és
mellkasán a szőrt? Engem zavar, de nem akarom megbántani.
Miért nem inkább egy csajjal jársz akkor???
A férfiak szőrösek. Ennyi. Minél érettebb, annál inkább...
2010. júl. 26. 00:58
Akinél tilos a pasi szőrtelenítés annak volt már igényes, szőrtelenítő pasija, aki nem a homo kategóriába tartozik?
Nekem egy sportoló pasim van, kifejezetten férfias, Borotválja a teljes lábát, mellkasát, farkát a karján meg rövidebbre vágja géppel és mióta vele vagyok el sem, tudom képzelni, hogy szőrben matassak. Persze aki korlátolt az csak azt képzeli el, hogy fúúúúúj akkor már biztos egy kis köcsögről van szó.
Kérdezd meg, nem-e akarja szőrteleníteni magát és kész. Máshogy nem tudod elérni. Ha meg megsértődik, akkor gyerekes.
2010. júl. 26. 00:59
13/23 A kérdező kommentje:
Köszi az értelmes válaszokat:)
nekem is ez a problémám, de csak nagyon ritkán tudom rávenni... akkor is én csinálom meg neki a hátán meg a hasán (pucuján magának, de azt is 2havonta 1*), mellkasán nem zavar, szakálla is van. tehát nekem csak a hát, has, nemiszerv a "gond"
2010. júl. 26. 01:16
Uccsó, mondd meg neki, hogy borotváld le, mert így nem tetszik, meg milyen már és/vagy ha kibírod, hagyd meg a teljes dzsungelt, ha meg nem tetszik neki, mondd meg, hogy ja azt hitted erre bukik azért növesztgeti magán hónapokig.
2010. júl. 26. 01:19
Egy férfi az szőrös (ok nem ennyire: [link] azért mégis szörösek vagyunk ez így alakult ki az evolúció alatt.
Míg a nők kevésbé szőrösnek.
Lehetne a hormonokat is hibásztatni.
Kb ilyen
[link]
[link]
+vicc
[link]
2010. júl. 26. 01:54
Felesleges volt belineklni hogy ki hol szőrös, mert látszik rajta, hogy a nőknek is szőrösnek kéne lenni, de ha mondjuk én bszok leborotválni a hónaljamat, akkor az összes pasi egy igénytelen begyöpösödött bénaságnak fog tartani, de hogy ők leszedjék a David Hasselhof féle mellszőrt? Na ne! És ez szemétség!
2010. júl. 26. 02:01
1:16os vagyok, az én barátom felsőteste kb így néz ki:
[link]
a fejet ne nézzétek :D
na és akkor szerintetek nem jogos, ha szeretném, h legalább a hasáról?
2010. júl. 26. 02:10
Miért barátnőm pasija ilyet talál ki: neki szőrös a háta így nem mennek strandra. Nem az, hogy leszedi, ha ciki neki. Nem mennek. Persze a csaj se menjen magában. Azért mi a fenét képzelnek a pasik magukról? Mintha a férfiasságuk egy marék szőrön múlna. A kívánatosság viszont múlhat rajta.
2010. júl. 26. 02:17
Nem tudom,hogy ez más pasiknál miért probléma,de az én barátnőmnek sem tetszik a szőr és én szőrtelenítem magamat,mindenhol.Nekem is sokkal jobb érzés,és neki is így tetszik.Kérd meg rá,ennyi.
2010. júl. 26. 08:31
Kapcsolódó kérdések: