Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ti pancsernak tartjáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti pancsernak tartjátok a magányos férfiakat? Miért taszító ha egy férfinak nincs kapcsolata?

Figyelt kérdés
sokan tényleg a barátnővel rendelkezőekre hajtanak..aki magányos az nyilván nem is olyan izgalmas,nem?
2010. júl. 25. 23:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Számomra az a taszító, ha tudom hogy van barátnője és nyomulgat rám vagy másra.
2010. aug. 10. 19:33
 12/17 anonim ***** válasza:

Tévedtek. Ha egy férfinak van párkapcsolata, az nem azért sikeres, mert van nője és így "biztos jó példány"...dehogyis!

Azért, mert a nőknek különösen jó érzékük van a jó pasik befogásához, megkaparintásához.

Ha megnézed egy 27 év feletti férfi miért is van egyedül?

-csúnya

-link, lusta, önző?

-depressziós, instabil személyiség, zavart modor

-gyáva, félős, mulya, bezárkózott

-értelmi fogyatékos

-érzelmi fogyatékos

-testi fogyatékos

A maradék jópasi: buza vagy aszexuális.

Esetleg kerüli a nőket mert annyira érzékeny a lelke, tehát LELKI SÉRÜLT.

26.l

2010. aug. 10. 21:32
 13/17 anonim ***** válasza:
47%

21:32

JA ÉS VAN MÉG EGY TÍPUS: jópasi, aki szűzen akar megnősülni és egy istenadta jóember --ő vallásos:)

2010. aug. 10. 21:34
 14/17 A kérdező kommentje:
jó érzéketek van a jó pasihoz????akkor mért van annyi csajnak ronda meg alkoholista barátja meg férje?????
2010. aug. 10. 21:35
 15/17 anonim ***** válasza:
jaja
2011. jún. 10. 18:41
 16/17 anonim ***** válasza:
73%
a nők a barmokat választják ki, ha rendes vagy vesztettél öcsém
2011. jún. 10. 18:42
 17/17 anonim válasza:

Nem csak azért lehet "vonzóbb" egy nő számára,ha egy pasinak van nője,mert valami miatt ki lett az választva..

Egyes pasik (de akár nők is) szinte életképtelenek,mégis van párjuk,sőt akár már házasságban élnek,de alapvető dolgokat nem képesek megtenni az életben.

Ha én megtudom a pasiról,hogy van valakije,akkor rögtön az jön le,hogy képes volt egy kis elköteleződésre. Nyílván ez még nem házasság és nincsenek is ilyen elvárásaim első randin,de ha tudom a pasiról,hogy már volt előttem komolyabb kapcsolata,akkor máshogy állok hozzá,mintha hetente cserélgetné a nőit.

Azért,mert ha kapcsolatban képes élni,akkor valamennyire tisztában van az érzéseivel, képes őket kezelni, képes egy nővel hosszabb távon "együttműködni". Ami pozitívum.

Persze,ha éppen van párja az illetőnek,akkor nem tekintek rá esélyesként, csak ha nem foglalt.

Valóban a magányosság és az egyedüllét két különböző dolog.

Az egyedüllétet te magad választod, és élvezed,jól érzed így magad, nincs szükséged éppen társra. Pl egy hosszabb kapcsolatból való kilépés után jót tesz egy kis egyedüllét.

A magány az,amikor már szenvedsz attól, hogy nincs melletted valaki.

A magányos pasi tehát azért taszító,mert már mindenáron akar egy nőt magának, ilyenkor már nem is számít ki az,csak legyen valaki. Képes a saját álomnője helyett "alább adni" a szintet/igényeit.

Lehet nem épp vagyok az esete, nem tart olyan szépnek,mint más pasi stb,de mégis próbálkozik, mert nőt akar és hátha nálam bejön.

2018. márc. 8. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!