Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is elvette a kedvetek ez a jelenlegi helyzet?
Alapvetően nagyon jó a közérzetem, mert szeretem a munkám, meg nem különösebben zavar maga a tény, hogy nem ehet kint random flangálni. Viszont mégis van bennem valami hiány, az alap biztonságérzetem elveszett.
Valahogy mióta van ez a jelenlegi helyzet, nem kívánom a szexet egyáltalán (pedig máskor nagyon max. 3 hétig bírtam), meg egyáltalán valahogy nem is tudok a párkapcsolatra koncentrálni. Ez normális, ez így lesz még hónapokig? Kellene tennem ellene valamit? Más is van így?
Attól, hogy a családom legnagyobb része 65 +os és/vagy beteg ember, így kb. mindenkit elveszíthetek, akit szeretek.
Másrészt meg a gazdasági válság jeleit már most érzem a bőrömön, ami elég ijesztő és évekig is eltarthat, mint a 2008-as.
Nyugi, én 65 leszek(?) az idén, és világéletemben ilyen fejjel előre rohanó hülyegyerek voltam, de egy kicsit most meg vagyok szeppenve.
Senki '56-ban másfél éves voltam, azóta még nem volt részünk ekkora fenyegetésben.
Gondolom nem lesz tömeghalál.
Szóval semmi depi!
De csak visszafogott ez engem is.
> Másrészt meg a gazdasági válság jeleit már most érzem a bőrömön, ami elég ijesztő és évekig is eltarthat, mint a 2008-as.
Gyakorlatilag leáll a világgazdaság. Ez nem 2008 lesz, hanem 1929.
Nem, ennek ellenére nem vette el a kedvemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!