Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elvegyem feleségül? Mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvegyem feleségül? Mennyire fontos dolog a szex?

Figyelt kérdés

Szerintetek elvegyem feleségül a barátnőmet? Nem tudom hosszútávon nem lesz-e probléma a szexuális életünkben, attól félek hogy megunjuk egymást. Sajnos "csak" sima szexben van benne, orális esetleg anális szex szóba sem jöhet. Én szeretnék vele mindent kipróbálni, ő viszont sajnos nem.

Attól félek ki fogom próbálni ezeket a dolgokat mással (prostival) ha tőle nem kapom meg. Egyébként viszont nagyon jó a kapcsolatunk, szeretem és a sima szex is isteni vele, lelkileg is nagyon együtt vagyunk.Hét hónapja vagyunk együtt és megkértem a kezét, de mostanában egyre többet gondolok arra hogy mit csináljak, fojtsam el a vágyaimat? Lehetséges ilyen egyáltalán?

35/F

2010. júl. 25. 20:19
 1/9 Holdtündér ***** válasza:

Mindenképpen mondd el neki, hogy ez neked mennyire fontos.

Nagyon vágysz rá stb.

Ha szeret, akkor megcsinálja hogy örömet okozzon neked.

Nem lenne szerencsés ha emiatt tönkremenne a kapcsolatotok, ami elmondásod szerint csodás. :)

2010. júl. 25. 20:22
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

7 hónap után semmiképpen ne vedd el.

"ki fogom próbálni ezeket a dolgokat mással (prostival) "

Semmi értelme.

26/n

2010. júl. 25. 20:23
 3/9 anonim ***** válasza:
59%
szerintem meg, ha szereted a csajt, ezeket a vágyakat fojtsd el. A PROSTI MEG ESZEDBE NE JUSSON ME KIHERÉLÜNK
2010. júl. 25. 20:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha csak nem olyan dolgokat akarsz kipróbálni, ami neki fáj, vagy túl gusztustalannak tartja, akkor mindenképpen beszéld meg vele, hogy ez neked mennyire fontos. Úgy látom, hogy előbb-utóbb úgyis kipróbálnád valakivel, arra meg rámenne a kapcsolatotok, akkor meg felesleges elvenni.
2010. júl. 25. 20:24
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hét hónap után rossz ötlet megkérni a kezét. Az orált, az anált, és az azon túliakat talán csak egy többéves ismerettség után engedné meg.
2010. júl. 25. 20:28
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy megkérted a kezét,még nem jelenti,hogy jövő hónapban el is kell venned,miért ne várhatnál vele még?!És ezzel egyáltalán nem azt mondom,hogy ha később sem enged,akkor ne vedd el őt.

Mondd el neki,hogy ez fontos neked..finoman,ne erőltesd..bár én azt tanácsolom,hogy az anális szexet egyáltalán ne erőltesd,mondogasd,ha még az orálisat sem engedi.Ha szeret,egy idő után úgyis enged a kérésednek és esetleg rájön,hogy nem is olyan rossz dolog.Sok sikert!

21/L

2010. júl. 25. 20:39
 7/9 anonim ***** válasza:

szerintem kérdezd meg töle, hogy áll ezekhez a dolgokhoz. Ha nem akarja semmiképpen se eröltesd. Az meg nem úgy van, hogy ha szeret akkor megcsinálja. Én imádom a férjem, de az életben soha nem szexelnék többet análisan, akárki kérné. Anno rettenetesen fájt és szétrepedt a fenekem töle, ezt meg is értette, pluszban szerencse, hogy undorodik is a dologtól... Szóval ezt nem várhatja el senki.

Az orál más dolog, abban semmi gusztustalan nincs. Szerintem nem lesz baj. Sok sikert! Ettöl még nyugodtan elveheted feleségül.

22/L

2010. júl. 25. 20:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Te megengednéd neki hogy vibrátort dugjon a seggedbe? Gondold már végig hogy mit kérsz tőle. Orálisban nincs semmi rossz, kérd meg hogy ismerkedjen a dologgal, ízlelgesse egy kicsit, puszilgassa, nem kell rögtön ki is elégítenie vagy teljesen bekapnia, hátha legyőzi az undort.
2010. júl. 25. 21:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Bizonyára tudod, hogy egy kapcsolatban le kell mondanunk bizonyos vágyainkról, hogy működhessen. Ennek ellenére, hogy kompromisszum-készek legyetek,megkérheted a barátnődet, hogy legalább negyedévente elégítsen ki orálisan. Ez jár neked, ő nem hal bele. :D Nincs értelme azonban elhagyni álmaid nőjét, csak mert kicsit különbözik az ízlésetek. N/17
2010. júl. 25. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!