Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság extrákkal, amikor a férfi érez többet és elmenekül!?
Érzelmileg alulfejlett ez az ember. 34 évesen kissé instabil így viselkedni. Úgy tűnik ezzel nem akar foglalkozni, csak különböző kitörései vannak hangulatától függően, az irracionális érzelmei vezényelik nagy nagy hullámokban.
Mit tud csinálni azzal, hogy nem ő a gyerek apja? Mással voltál évekkel ezelött kész, nem lehet vele mit csinálni, mártírkodni rajta teljesen értelmetlen. Mit akar elérni, amikor közvetíti, hogy ő nem tudja elviselni, hogy találkozz a gyerek édesapjával? Ha tényleg nem tudja elviselni, akkor húzzon el. Egyébként meg fogadja el, hogy mi a gyerek elsődleges érdeke, és nem dől össze a világ egy normális szülői kapcsolattól. Valami álomvilágban él, mint egy nagy ovodás, hisztizik, ha valami nem úgy van, ahogy neki legkedvesebb lenne, és nem gondolja át, hogy logikusan mi lenne az elfogadható viselkedési forma, amivel a másik idegeit se őrölné annyira fel... Nem valami empatikus. Hát ha neked ez kell... akkor nagyban megnehezíted a saját életed. Te tudod, mennyire van szükséged ilyen instabil jellemre... Lehet inkább erről kellene beszélnetek, hogy miért csinálja ezt, nem óhajtana e foglalkozni a személyiségfejlődésével, ha már annyira szeret téged?
Nem tudom, elég fura a viselkedése és amiket mond. Szerintem te a gesztusait félreérted, nem szeret, hanem azt az érzést szereti amit adsz neki. Konkrétan a droghoz hasonlított téged.
Én olyan jeleket látok ahol kontrolláló igényeket említ, ilyen az hogy 100%-ban akar vagy hogy kikészül mert a gyerek apjával hivatalos ügyeket kell intéznetek. Az oké hogy nem tudná elfogadni hogy mástól van gyereked vagy nem tetszene neki a helyzet, de nem így reagálja le egy normális ember, hanem vagy kilép ebből, vagy eldönti hogy belefér és nem kattog ezen. Aztán ott van hogy "totál depis", teljesen beforduló, mint látható kommunikálni nem tudó ember. Erre egy lapáttal rátesz az össze-vissza szövegelése, ahol nem tudja eldönteni mit akar.
Nekem az a sejtésem hogy valami lelki sérülést elszenvedő személlyel kezdtél, aki belőled akar táplálkozni. Azért zavaros amiket mond és csinál, mert ez tükrözi ami a fejében van. Csak zavarja a gyerek és hogy nem tud így teljesen lenyomni, illetve hogy képben van a régi pali, vagy a problémái mellé vannak mondjuk kötődési gondjai, ki tudja. De nem tűnik egészségesnek és főleg nem vizionálnék értelmes kapcsolatot ebből.
Én évek óta "kinlodom " egy sok tekintetben hasonló emberrel.
Nagy szerelem volt , de borzalmasan labilis.
A tiéd is hasonlóan lelki sérült egyén.
Az életed nem fogod megkönnyíteni vele az biztos.
Két forgatókönyv lehetséges , vagy elkezdi fejleszteni egy kicsit magát( ez egyébként nem túl vakoszinu és nagyon lassú folyamat) , vagy dramaztok egy ideig , míg végül még nem unod és ott nem hagyod.
Mentális beteg, az tuti. Leginkább borderlinera tippelnek. Nekem is volt egy hasonló, kb.minden második sorodban rá ismertem. Ez alapján azt javaslom, menekülj! Lesz ez még rosszabb is.
Off: Ezt az egy-két évig legyünk együtt projektet szerintem senki mással se erőltesd. Ok.,hogy neked kényelmes, de a másiknak abban mi a jó szerinted? A gyerekedről meg ne is beszéljünk. Kétévente szeretnéd cserelgetni a pótpapát, vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!