Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan vagyok kiakadva a barátomra emiatt?
Külön élnük egymástól kb 20-30 perc távolságra. Mióta van a vírus járvány azóta fokozottan nem akar hozzám átjönni pedig én 2x akkora lakásban élek mint ő és én naponta takarítok,fertőtlenítek. Míg ő nála elég nagy a por és kosz kb havonta 1x porszívózik...amúgy ez nem is érdkelne mindketten fiatalok vagyunk,egyedül élnük ...
Na de tegnap közölte,hogy ő rosszul érzi magát megint nem jönne át hozzám és én menjek már át..de ezt így este 7kor közölte és úgy volt már 3. napja hogy ő fog hozzám átjönni csak mindig közbe jön valami. Mondtam neki,hogy akkor nem talizunk ma se,mire teljesn kiaakdt,meg hogy nekem át kellene mennem ápolgatni őt... amúgy kb 1.5 hónapja vagyunk együtt szóval nem tudom mit várt.
Ráadásul én este és reggel is írtam neki kedves sms-t és nem is válaszolt rá csak elolvasta. Mire véljem ezt a hisztit? Nagyon idegesít most ez a vislekedése nem tudom mit gondol. Tegnap meg még azt írta nekem,hogy sírt mert nem mentem át hozzá este??!..wtf...
11,ez mondjuk tök igaz :D
nem értem,hogy várja el,hogy iylen firss kapcsolatban majd dobok mindnet este és szaladok át őt ölelgetni ki tudja milyen vírus fertőzéssel...azért nekem sem lenne jó,ha hirtelen fosni kezdenék miatta napokig... bár mondtma nem zavar engem attól még átjöhet,de hát ő fájós pocival nem akar mászkálni,mondtam akkor hozzám se legyen ereje..de modnta arra lenne... :D
igen a takarításon már én is elgondolkoztam,hogy vajon mindig utána kellene felnyalnom a koszt? :D egyszer ezen volt is vitánk,hogy modnta miért nem viszem oda neki a kólát az ágy mellé ,mire mondtam,hogy ne várja el tőlem,hogy kinyalom a popóját.és kérzdetem mit kapok cserébe ha már ezt elvárja? mire mondta,hogy hát azt hogy ő önállóxd mondom aha ennyi? mert én is önálló vagyok,dolgozok,csinálok mindent. ő meg ennyit ad hozzá hogy önálló? no komment :D
Ha ezek után is vele maradsz, akkor az már a te bajod! :D
Legalább szépen kérte azt a kólát? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!