Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz-e hogy ha egy lány tetszik akkor érintéssel lehet neki jelezni?
Figyelt kérdés
Szval h pl hozzáérek a kezéhez,vagy esetleg tovább megyek,h ha hülyülünk akkor elkezdem csikizni.Így rájöhet h tetszik nekem?:)2010. júl. 24. 22:45
11/18 anonim válasza:
ezt nekem tesóm mondta régebben de még nem próbáltam ki és nem is fogom mert van 1 majdnem bnőm
16/F
12/18 anonim válasza:
a csikizés szerintem nagyon ciki, ezért kell inkább cici
16/F
13/18 anonim válasza:
22:52
Egy majdnem barátnőd? Az mien? Még nem tudja, hogy a barátnőd vagy mi?
14/18 A kérdező kommentje:
22:52 nagyon szépen köszönöm=)
Azért megnéztem volna a tesódat h a kiszemelt lány fejére oda teszi a rohamkupakotxD
Cicit megfogni,hát az szerintem meg már túl bunkóság,bár lehet h én vagyok maradi:D
2010. júl. 24. 22:58
15/18 anonim válasza:
Miért nem mondod meg neki nyiltan? Oda mész/félre hívod, aztán elmondod, hogy mi a helyzet.
16/18 A kérdező kommentje:
LavaBurst tartok töle h hülyének fog nézni,meg ugye a csalódás h én neki meg nem:D
Be kell vallanom,h nem tartom magam valami szép süteménynek:D
2010. júl. 24. 23:06
17/18 anonim válasza:
majdnem barátnő fogalmáról szakdolgozatot kéne írnom
nem olyan egyszerű xD
18/18 anonim válasza:
Egyetértek a "farkat a fejre" kampánnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!