Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már amiatt probléma, hogy te vagy a párod már gyereket akart, de a másik fél még nem?
Ő vagy te még csak később akart gyereket és emiatt volt probléma?
Sikerült megbeszélni ezt a dolgot vagy szakítás lett a vége?
Szakítás lett. Eleinte azt mondta, hogy ha becsúszik, megtartja, és velem akarja. Becsúszott, de ő "erős nő" akire számítanak az új munkahelyén (egy multi), és a karrier a legfontosabb...
El akarta vetetni, meg is történt. Közben elkezdett játszmázni, és persze mindenért én voltam a hibás, és "legyünk csak barátok" mondta, amit elutasítottam, elköszöntem, éljen a szerelmével, a szent karrierrel.
Nem volt probléma belőle, megbeszéltük férjemmel.
Tavaly tavasszal próbálkoztunk, nem jött össze, melót és életmódot váltottam. Olyan jól sikerült, hogy eredetileg februárban akartunk ismét próbálkozni, de kértem még egy fél évet, ahogy fentebb írták, hogy kettesben lehessünk, élvezzem a kötetlen életet, hogy most minden rendben van. Férjem abszolút megértő, de mi nem játszmázunk, nyíltan kommunikálunk.
"Szakítás lett. Eleinte azt mondta, hogy ha becsúszik, megtartja, és velem akarja. Becsúszott, de ő "erős nő" akire számítanak az új munkahelyén (egy multi), és a karrier a legfontosabb..."
Multikulti lányka... Sok ilyen van, azt hiszi egy hr-es meló micsoda karrier. Newton meg elmehet a pcsába a találmányaival együtt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!