Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegem van a párom koronavírus-pánikjából. Mit csinaljak?
Gondolom, senkinek nem kell bemutatni a témát, de már nagyon elegem van ebből. Kezdjük ott, hogy én többé-kevésbé szakmabeli vagyok, és már többször elmondtam mindent, amit hiteles forrásból tudok, mégis minden találkozó alkalmával ezeket hallgatom: ki szabadította ránk és miért, és veletlenül se igaz, hogy ez a természetben alakult ki. Meg hogy a boltokat ki fogják ramolni, nem lesz kaja és mindenki kinyírja egymást. Persze a tudomanyos előadás, amin részt vettem, az se igaz, ami ott elhangzott, pedig egy virológus tartotta. Meg őt aztán nem érdekli, hányan haltak meg, ma reggel is előkapta a telefonját, hogy felolvassa nekem.
Mit csináljak vele???
Helyes-helyes, így adóbevallás előtt a legjobb random ekkorát költekezni, majd lehet magyarázkodni az ellenőrbácsinak, hogy az űrlap adatai szerint épphogy csak meghalni nincs pénz, de most 180 ropi elment a baromságra.
Sokan fognak emiatt szopni, főleg a "vállalkozók".
Vegyél egy csomó lisztet, cukrot, konzervet, és rettegj te is.
Köhögj rá, és közöld vele, hogy nem vagy valami jól. :)
Az asszony rendelt 3 szájmaszkot 5000 Ft/db áron, vett egy évre elegendő kézfertőtlenítőt stb.
Vegyél neki egy liter pálinkát aztán jóccakát :)
Az mindent elpusztít.
Vegyél neki egy tiarát, és koronázd meg, és mond, hogy itt az ideje megfosztanod ettől a rangtól, mert kezd már túlzottan foglalkozni vele.
Tudom hogy furcsa, de mivel képtelen ész érvekkel foglalkozni, valami olyat kell csinálnod, ami kizökkenti ebből a h*lyeségből!
Én már azon is kamilláztam, hogy az emberek szegény gólyáktól is rettegnek, és azt követelik szedjék le a fészkeket, de az egyiknek se jut eszébe, hogy a gólya sem hülye majd épít egy új fészket és ami még necc, hogy nem képesek tudományos dolgokat olvasni. És hogy ez a betegség valójában hüllők betegsége volt ami mutálódott emlősökre, de a madár se nem hüllő, se nem emlős, de javíts ki ha tévednék, de én úgy tudom madárra nem veszélyes, de megmondom őszintén én nem szoktam követni ezeket a dolgokat, de ez sem új keletű már, mert javíts ki ha tévednék, de már 2002-ben is volt ilyen problem.
Én nem szoktam h*lyeségeket olvasni. Az ahogy időnként tájékoztatják az embereket félinformációkból az, ami ilyet okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!