Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elegem van a párom koronavírus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elegem van a párom koronavírus-pánikjából. Mit csinaljak?

Figyelt kérdés

Gondolom, senkinek nem kell bemutatni a témát, de már nagyon elegem van ebből. Kezdjük ott, hogy én többé-kevésbé szakmabeli vagyok, és már többször elmondtam mindent, amit hiteles forrásból tudok, mégis minden találkozó alkalmával ezeket hallgatom: ki szabadította ránk és miért, és veletlenül se igaz, hogy ez a természetben alakult ki. Meg hogy a boltokat ki fogják ramolni, nem lesz kaja és mindenki kinyírja egymást. Persze a tudomanyos előadás, amin részt vettem, az se igaz, ami ott elhangzott, pedig egy virológus tartotta. Meg őt aztán nem érdekli, hányan haltak meg, ma reggel is előkapta a telefonját, hogy felolvassa nekem.

Mit csináljak vele???

2020. márc. 2. 15:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
62%

Helyes-helyes, így adóbevallás előtt a legjobb random ekkorát költekezni, majd lehet magyarázkodni az ellenőrbácsinak, hogy az űrlap adatai szerint épphogy csak meghalni nincs pénz, de most 180 ropi elment a baromságra.

Sokan fognak emiatt szopni, főleg a "vállalkozók".

2020. márc. 2. 18:34
 12/18 anonim ***** válasza:
Tegyél rá egy ilyet, amíg alszik. [link]
2020. márc. 2. 21:33
 13/18 peca1000 ***** válasza:
57%

Vegyél egy csomó lisztet, cukrot, konzervet, és rettegj te is.

Köhögj rá, és közöld vele, hogy nem vagy valami jól. :)

Az asszony rendelt 3 szájmaszkot 5000 Ft/db áron, vett egy évre elegendő kézfertőtlenítőt stb.

2020. márc. 2. 23:11
 14/18 anonim ***** válasza:

Vegyél neki egy liter pálinkát aztán jóccakát :)

Az mindent elpusztít.

2020. márc. 3. 17:14
 15/18 anonim ***** válasza:
Köhögj rá
2020. márc. 3. 18:21
 16/18 anonim ***** válasza:

Vegyél neki egy tiarát, és koronázd meg, és mond, hogy itt az ideje megfosztanod ettől a rangtól, mert kezd már túlzottan foglalkozni vele.

Tudom hogy furcsa, de mivel képtelen ész érvekkel foglalkozni, valami olyat kell csinálnod, ami kizökkenti ebből a h*lyeségből!

Én már azon is kamilláztam, hogy az emberek szegény gólyáktól is rettegnek, és azt követelik szedjék le a fészkeket, de az egyiknek se jut eszébe, hogy a gólya sem hülye majd épít egy új fészket és ami még necc, hogy nem képesek tudományos dolgokat olvasni. És hogy ez a betegség valójában hüllők betegsége volt ami mutálódott emlősökre, de a madár se nem hüllő, se nem emlős, de javíts ki ha tévednék, de én úgy tudom madárra nem veszélyes, de megmondom őszintén én nem szoktam követni ezeket a dolgokat, de ez sem új keletű már, mert javíts ki ha tévednék, de már 2002-ben is volt ilyen problem.

Én nem szoktam h*lyeségeket olvasni. Az ahogy időnként tájékoztatják az embereket félinformációkból az, ami ilyet okoz.

2020. márc. 6. 17:45
 17/18 anonim ***** válasza:
Mondd neki hogy nem mond hülyeséget, az is elképzelhető amit mond, de szerencsére nagyon kicsi a valószínűsége. Így akkor lesz egy kis sikerélménye, és akkor beszélhettek másról.
2020. márc. 11. 15:09
 18/18 anonim ***** válasza:
Ez a korona egy dolog, de szerintem ti nem nagyon vagytok egymáshoz valók. Te higgadt racionalista vagy, ő meg nem, és ez nem fog változni, azt tapasztalom.
2020. márc. 11. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!