Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kézenfogva szoktatok sétálni a párotokkal? Van olyan aki nem? És miért nem?
Kézenfogva...átharolva..ilyesmi..persze!Ez sztem természetes,ezzel is jelezzük az összetartozást...aki nem,az meg nem...és nemtudom,h miért...
/Szmötyi/
Nem igazán... mindig előttem vagy mögöttem megy két méterrel a férjem. :D Vagy ha mellettem jön, akkor a szatyrokat hozza. :D
Amúgy nekem ez a dolog teljesen megszokott, másnak furcsának tűnhet. :D
én néha a fenekét fogom :D (lány vagyok) de a lenyeg, igen, kozel hozza, és megerintve..
ez olyan termeszetes dolog, nem direkt, szerintem eszre se vesszuk, amikor megfogjuk egymas kezet.. szoval erted :D
Arab országokban is előszeretettel engedik előre a hölgyeket...hát igen, azok a fránya taposóaknák..
Amúgy meg a kérdésre válaszolva, ez természetes dolog szerintem egy párkapcsolatban.
Igen, kézenfogva, vagy egymás derekát ölelve. Csak akkor nem, ha sok cuccunk van. Sok éve együtt levők nem mindig szokták már fogni egymás kezét, de szerintem ez nem jó. :(
Ha a srác nem fogja meg a kezed, nyugodtan megkérdezheted, miért nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!