Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kézenfogva szoktatok sétálni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kézenfogva szoktatok sétálni a párotokkal? Van olyan aki nem? És miért nem?

Figyelt kérdés
2008. nov. 20. 21:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Kézenfogva...átharolva..ilyesmi..persze!Ez sztem természetes,ezzel is jelezzük az összetartozást...aki nem,az meg nem...és nemtudom,h miért...

/Szmötyi/

2008. nov. 20. 21:38
 2/17 anonim ***** válasza:
78%

Nem igazán... mindig előttem vagy mögöttem megy két méterrel a férjem. :D Vagy ha mellettem jön, akkor a szatyrokat hozza. :D

Amúgy nekem ez a dolog teljesen megszokott, másnak furcsának tűnhet. :D

2008. nov. 20. 21:43
 3/17 anonim ***** válasza:
92%
Persze!Nem haverok vagyunk!
2008. nov. 20. 21:49
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

én néha a fenekét fogom :D (lány vagyok) de a lenyeg, igen, kozel hozza, és megerintve..

ez olyan termeszetes dolog, nem direkt, szerintem eszre se vesszuk, amikor megfogjuk egymas kezet.. szoval erted :D

2008. nov. 20. 22:01
 5/17 anonim ***** válasza:
91%

Arab országokban is előszeretettel engedik előre a hölgyeket...hát igen, azok a fránya taposóaknák..

Amúgy meg a kérdésre válaszolva, ez természetes dolog szerintem egy párkapcsolatban.

2008. nov. 20. 22:02
 6/17 anonim ***** válasza:
81%
A férjem az exével soha sem ment sehova kézenfogva, nem ölelkeztek, nem csókolóztak, mikor elment otthonról meg hazament adtak egymásnak egy szájrpuszit, ennyi. Velem akárhova megy, megfogja a kezem, ha nem "nyújtom" neki, rámszól, és már az lenne a fura, ha nem ölelgetném. tök sokszor jön bújni hozzám. szerintem ez mind a két embertől függ. Én nem vagyok annak a híve, hogy ne fogjuk egymás kezét, elvégre nem haverok vagyunk.
2008. nov. 20. 22:05
 7/17 A kérdező kommentje:
Nekem sosem fogta meg a párom a kezem, nem csak a mostani, de a 4böl egyik sem. Ilyenkor akkor mi van? Pedig tudom hogy szeret, és semmi gond nincs. Ronda sem vagyok hogy szégyellnie kellene:) Furcsa...
2008. nov. 20. 22:19
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
talán neked kéne kezdeményezned ;)
2008. nov. 20. 23:48
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen, kézenfogva, vagy egymás derekát ölelve. Csak akkor nem, ha sok cuccunk van. Sok éve együtt levők nem mindig szokták már fogni egymás kezét, de szerintem ez nem jó. :(

Ha a srác nem fogja meg a kezed, nyugodtan megkérdezheted, miért nem.

2008. nov. 21. 01:20
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
ha ennyire zavar, akkor mond meg neki. Nalunk egyikonket sem zavarja, mi csak neha szoktuk fogni egymas kezet, mi a parommal Amerikaban elunk, o itt szuletett, lehet, hogy azert is nincs oda erte. Amugy meg nem igazan zavar, meg en is tul nyalasnak tartom azokat a parokat, akik mindenhova kezenfogva mennek. De ne vegye ezt senki sertesnek.
2008. nov. 21. 03:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!