Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lépjek túl azon, hogy ilyet mondott nekem a barátom?
Egyszerűen nem tudom feldolgozni. Újra,és újra hallom a fejemben. Nem tudom túl tenni magam ezen.
Azt mondta, hogy undorodik az öleléseimtől,és az érintésemtől.
Azóta bocsánatot kért,de nem tudom hogyan legyen tovább.
Nekem egyszer azt mondta, hogy nem érek semmit és nem kellenék senkinek. Rosszul esett nagyon,de tudod mit csináltam? Rámosolyogtam és azt mondtam neki, hogy na majd meglátjuk és szépen kisétáltam a lakásból. Aztán útközben számát tiltottam,tiltás a közösségi oldalakon stb. Pár nap múlva jött bocsánatot kérni elküldtem. Kb. 3 hónapig könyörgött, aztán egyszer, akkor jött, amikor randira hívtam magamhoz egy szimpatikus férfit. Szépen bemutattam őket egymásnak. Mondjuk úgy, hogy az a fej elárult mindent. :) Azóta a szimpatikus férfi a férjem és van már egy lányunk is. Exem még mindig egyedül. :)
Legyen benned tartás és vágd ki,mint...:)
Legyen benned annyi önbecsülés , és dobd ki a ...-ba. :)
Ne húzd le magad vele lelkileg meg idegileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!