Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért undorodik tőlem a barátom, ha menstruálok?
Most menstruálok először mióta összeköltöztünk. Konkrétán költe velem,hogy másik szobában kell aludnom,és feltűnően undorodik tőlem. Nem csókol meg,stb.Nagyon rosszul esik,eleve folyamatosan görcsölök,és még ez is.:( Fürdök,nagyon igényes vagyok. Nem értem miért tartja ilyen gusztustalannak. Hisz ha ezen nem esnék át minden hónapban,nem lehetne egy napon gyerekünk.
Minden férfi így van ezzel?
Mit tudnék tenni ez ellen?
1.: Ez NEM férfi!
2.: Van oka rá? (fóbia, etnikai származás,...)
3.: HA lesz gyerek, a szülésre NE hívd be!
Már ne haragudj, de a párod egy tuskó...Nálam az első ilyen húzása után repülne, az biztos. Egy, ez természetes dolog, akkor legközelebb, amikor ő ejakulál, én meg arra fogok fujjogni, kíváncsi lennék ezen mennyire lenne felháborodva. Kettő, most még "csak" pár napig vérzel, már ezért te vagy kidobva a szobából...mondd meg, ha nem tetszik húzzon ki ő. Azt megérteném, hogy szexelni nem akarna veled (mi sem vagyunk ilyenkor együtt, de nem azért, mert "undorító" vagyok, hanem mert félt a párom, nehogy fertőzést kapjak), de nem azért, mi lenne vele, ha gyereket is vállalnátok? Utána 6 hétig vérzik nő, akkor is húzz el a gyerekkel együtt? Mert ugye ha szoptatsz, akkor a gyerek közelében kell aludnod. Nekem két császárom volt, utána otthon egy hétig az ágyból alig tudtam előmászni és bőven több vér jön, mint amennyi menstruációkor. Bizony ha odafigyelsz és nagyon igényes vagy, akkor is átvérezhetsz, sima havinál is. Nem is tudom mit csináltam volna, ha még ennek tetejébe a férjem ki akart volna parancsolni friss sebbel a hasamon. Hát azt hiszem, egy jó nagyot biztos lekevertem volna neki.
Kérdező, beszélj vele egyszer, hátha megtudod az okát, de inkább keress egy normális férfit, mert ha így folytatjátok és közösen terveztek, lesz ez még rosszabb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!