Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kellene viselkednem ebbe a helyzetben?
Hagyd a fenébe, valószínű hülyít még 5 nőt.
Mivel sumákol, nem gondolsz rá haraggal, néha én is úgy vagyok, bár tudtam volna minden szemét húzását a volt páromnak. Egyből hidegzuhany lett volna.
Szerintem hanyagold, és pihenj egy kicsit, aztán keress mást, ne gondolj rá.
Azt megkérdezhetem, hogy magyar-e az illető, ha itt nem akarsz válaszolni, akkor privátban írhatsz nyugodtan.
Csak azért, mert én is hasonló cipőben járok/jártam...
Köszönöm a válaszokat. Írt és hívott is azóta. Nem vettem fel, nem írtam vissza egy darabig, aztàn megmondtam neki hogy végeztünk.
Azt mondta rendben ha így akarom. Utàna csak irkàlt még én meg vàlaszoltam, de a tàvolsàg érezhető volt. A gyerek témàt újra felhozta.
Nem tudom miért nem csinál gyereket a màsik nőnek, ha tényleg van neki.
Egyébként nem magyar, afrikai szàrmazàsú, angliàban élő, egészségügyben dolgozó több diplomàs férfi. Ezért sem értem ezt a viselkedést. Tudom a diplomàhoz nem jàr józan ész, de akkor is... Külsőre kifejezetten jó adottsàgokkal, izmos, magas, hófehér fogak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!