Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Folyamatosan más csaj képei...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folyamatosan más csaj képei alá kommentel?

Figyelt kérdés
A páromnak van egy jó lánybarátja, aki szintén kapcsolatban van. Számomra ez természetes, nekem is vannak férfi barátaim. De az felettébb zavaró, hogy mindig kommentelgetnek egymás képei alá, ez lehet hogy tök óvodásan hangzik, de tényleg nem esik jól. Mivel nekem nem szokott, ezért már csak a szándék miatt is. Már felhoztam neki, hogy ez engem zavar, úgy is tűnt egy darabig mintha megértette volna, mert akkor tök jól reagálta le. Erre megint. Nem akarom már szóvá se tenni, mert nem érek sokat azzal ha ismételgetem önmagam, meg hisztis pi*sának se akarok tűnni aki mindig csak negatív. De nemértem miért nem lehet ezt a kedvemért beszűntetni. Evidens, ha párom van, akkor nem kommentelgetek más faszik képe alá, vagy csak én gondolkodom így?
2020. febr. 28. 23:02
 1/7 anonim ***** válasza:
31%
Ma este annyit ittam, hogy majdnem belehánytam a gépbe
2020. febr. 28. 23:16
 2/7 anonim ***** válasza:
77%

Szoktak. Feleseg, baratno, anyuka azert nem, mert szemelyesen talalkoztok, kirakat lenne nyilvanosan evodni.

Mondjuk ha ok ketten evodnek, az tullohet a celon. Alapvetoen pasik noket hizelegve is szoktak kommentelni. Parom exe valosaggal kikezdett vele, de tudtam, hogy tobbezer kilometerre el, ferj, gyerek, vagyon. Legjobb lepesnek azt talaltam, hogy semmit nem csinalok. Mivel nemkivanatos hodolok vannak az en oldalamon, igy egal.

Osszesitve. Ha tenyleg felreertheto evodes ez, azt tennem szova, hogy a tobbi ismeros elott erzem kinosnak, amit csinalnak.

2020. febr. 29. 00:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Bocs a szoismetlesert, durvajo tevemusor megy...
2020. febr. 29. 00:06
 4/7 anonim ***** válasza:

Amit a második mond, abban van valami. Általában akikkel napi szinten beszélek, én sem kirakatban élem meg a kapcsolatunkat, meg nem feltétlenül kommentelek alájuk, akiknek meg egy-egy posztjára szoktam reagálni, jellemzően azon túl nincs szorosabb kapcsolatunk.

Egyébként én nő vagyok, nekem is vannak férfi barátaim, akiktől egyébként nem akarok semmit. Namármost, ha valami vicces/elgondolkodtató dolgot megosztanak, szoktam rá kommentelni, és ezt a szokást akkor sem fogom felfüggeszteni, ha lesz párom. Viszont el fogom magyarázni neki, hogy nincs miért aggódnia.

Van egyébként bármi más, ami miatt nem bízol a párodban? Ha nincs, én még egy kommentelést nem vennék véresen komolyan. Hacsak nem flörtölés/évődés, vagy nem tölt vele több időt, mint veled.

2020. febr. 29. 03:19
 5/7 A kérdező kommentje:
De ők sokat találkoznak, és azokra a képekre reagál amiken a csaj rajta van. Ilyen tipikus nyáladdzós szövegeket. Aztmondja hogy csak "egonövelés a csajnak", de ez engem nagyon nem érdekel, bezzeg a pali barátainak miért nem akarja az egóját növelni?
2020. febr. 29. 08:10
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Uhh, akkor már tényleg nagyon gáz a helyzet. Ha folyamatosan más csajnak bókol, flörtölget, miközben ti kapcsolatban vagytok, és előjön azzal a kifogással, hogy "egónövelés", akkor sajnos ez az ember telibe szarja az érzéseidet. Nagyon sajnálom.
2020. febr. 29. 18:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia! Sajnos nálunk is nagyon hasonló helyzet van, azt szeretném kérdezni, hogy nálatok lett valami megoldása a dolognak vagy te mit léptél erre? Nagyon tanácstalan és elveszett vagyok.
2020. máj. 28. 04:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!