Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret vagy nem szeret? 25N

Figyelt kérdés

A párom egy kicsit fura gondolkodással van..

Be is vallja magáról, és én pedig elfogadtam őt olyannak, amilyen.

Pl. Ha veszekszünk valamin, amiben tényleg ő a hibás, képes meg sértődni és még neki áll feljebb. Egy csomó hülyeséget megbocsátottam neki, pl csajokkal irogatás...

Mindig de tényleg mindig a kedvében járok, főzök, sütök neki bármit kér, de ha nem kér akkor is.

Van egy gyereke az előző kapcsolatából, nagyon szeretem a kicsit és ő is engem..

A munka miatt sajnos csak hétvégén van itthon, péntektől vasárnapig, de ugye akkor a kicsi is nálunk van, szóval kettesben szinte semennyi időt nem tudunk lenni. De nem teszem szóvá, mert nagyon szeretem őt...

De mindig úgy érzem hogy ő nem becsül engem, teljesen természetesnek veszi azt is pl, hogy szeretem a gyerekét, vásárolok neki stb.. Persze nem kérem hogy ez miatt becsüljön, de annyira szar ez a helyzet. Érzem hogy szeret, de talán mégsem úgy ahogy kéne?!

2020. febr. 27. 18:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%
A leírásod alapján nem szeret. Lehet lepontozni.
2020. febr. 27. 18:17
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem pontozlak le, mert ahogy olvasod talán tisztábbnak tűnik neked, mint nekem aki benne vagyok...
2020. febr. 27. 18:20
 3/12 anonim ***** válasza:
78%
nem szeret,pótanya vagy aki gondoskodik róla és a kölykéről.ha neked ez kell...
2020. febr. 27. 18:20
 4/12 anonim ***** válasza:
70%
Kihasznál.
2020. febr. 27. 18:25
 5/12 anonim ***** válasza:
81%
Hát ha szeret is, akkor se igazán... :(
2020. febr. 27. 18:31
 6/12 anonim ***** válasza:
84%
Azt nem gondolom, hogy direktbe használ ki hanem egyszerűen te tökéletes vagy neki. Főzöl, mosol, sütsz,a gyerekkel is vidáman foglalkozol, igazából miért kellene neki erőlködni hisz szó nélkül kinyalod a seggét. Egy kicsit szerintem tudatosan vegyél vissza a tempódból és éreztesd, hogy ,, háttérbe,, van szorítva. Tehát magaddal foglalkozz.
2020. febr. 27. 18:32
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az utolsó kommentár egy nagyon hasznos tanács!!!
2020. febr. 27. 18:34
 8/12 anonim ***** válasza:
12%
nagyon hasznos aha még többet fog sértődni.kihasználnak naivka...
2020. febr. 27. 18:49
 9/12 anonim ***** válasza:
24%
Azzal nem fog megoldódni a dolog. Én szakítanék, 25 évesen nem erről kellene SZERINTEM szólnia egy kapcsolatnak. Ehhez fiatal vagy még nagyon, hogy egy nárcisztikus barom sértődős kisfiúka mellett kínlódj. Abban se legyél biztos, hogy nem megy félre.
2020. febr. 27. 19:25
 10/12 anonim ***** válasza:
Sokat veszekszel vele.
2020. febr. 27. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!