Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret vagy nem szeret? 25N
A párom egy kicsit fura gondolkodással van..
Be is vallja magáról, és én pedig elfogadtam őt olyannak, amilyen.
Pl. Ha veszekszünk valamin, amiben tényleg ő a hibás, képes meg sértődni és még neki áll feljebb. Egy csomó hülyeséget megbocsátottam neki, pl csajokkal irogatás...
Mindig de tényleg mindig a kedvében járok, főzök, sütök neki bármit kér, de ha nem kér akkor is.
Van egy gyereke az előző kapcsolatából, nagyon szeretem a kicsit és ő is engem..
A munka miatt sajnos csak hétvégén van itthon, péntektől vasárnapig, de ugye akkor a kicsi is nálunk van, szóval kettesben szinte semennyi időt nem tudunk lenni. De nem teszem szóvá, mert nagyon szeretem őt...
De mindig úgy érzem hogy ő nem becsül engem, teljesen természetesnek veszi azt is pl, hogy szeretem a gyerekét, vásárolok neki stb.. Persze nem kérem hogy ez miatt becsüljön, de annyira szar ez a helyzet. Érzem hogy szeret, de talán mégsem úgy ahogy kéne?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!