Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem furcsa, hogy a pasim állandóan az én autómat akarja vezetni?
Ez nem komoly ugye? De válaszolok neked. Nem, nem fura. Ha választhatnék két közlekedési lehetőség között én is az ingyeneset választanám.
Ezek után te járj az övével.
Nekem meg az jutott eszembe, hogy a csajok miért mindig a pasijuk pulcsijában akarnak lenni? Talán abba is olcsóbb a benzin?!
Mondjuk az úgy tényleg fura hogy nem tankol bele. De ha lenne barátnőm én is szétvezetném a kocsiját, csak azért mert az övé, lehet érezném még benne az illatát stb. Csak én tankolnék is bele 🤔
Szerintem full butaság, hogy ezen spórol.
Lehet, hogy tényleg jobban szereti a te autódat. Én pl. édesanyámmal szoktam néha cserélni, mert szeretem vezetni az autóját, pedig csajos.
A spórolós dologra, hamar rájössz. Ha más helyzetekben is spórolgat, akkor lehet benne valami.
Nem tudjuk, hogy más dolgokon mennyire spórol az úr, azért látszik elsőre butaságnak. Lehet, hogy más dolgokat meg mindig ő fizet.
Eszembe nem jutna, hogy a barátnőmön spóroljak.
Persze, normális embernek nem jut eszèbe ilyesmi, nekem se jutna. De sajnos sok az ilyen "kihasználós" emberke, legyen az fèrfi vagy nő. Itt is sok ilyen kèrdès van, ezèrt nem lepődnèk meg rajta.
A kèrdező pedig nem vèdte meg. Az első kèrdèsre mèg egyből válaszolt, azóta csend van....valószínüleg bele találhattunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!