Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet az hogy nem mondja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az hogy nem mondja el az igazat?

Figyelt kérdés
Megmondtam barátnőmnek hogy ha valami baj van akkor mondja el nekem, de nem tette meg és ha valami baja van vagy valami későn tudom meg és hülyeségeket kezd állítani és a mai napig nem monndja el hisz már 1 éve együtt vagyunk ...
2008. nov. 20. 17:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Lehet h. a barátnőd nem akar a saját gondjaival terhelni.Szeretne magánszférát magának ami ilyen "nagy" kapcsolat után kell is és neked is jót fog tenni.Szeret téged biztosan csak valamiket magában akar tartani.Ezt a mondatrészt viszont nem értem:hülyeségeket kezd állítani? ezt kifejthetnéd
2008. nov. 20. 17:39
 2/13 A kérdező kommentje:
hülyeségeket: félrebeszél és úgy állítja be hgoy az én voltam és én tévedek de be tudom bizonyítani és meg is mutatom neki másnap meg megnézném oszt se híre se hamva annak ammit mutattam neki mert letörli és akkor én kélpzelődök..
2008. nov. 20. 17:48
 3/13 anonim ***** válasza:
Szereted a barátnődet?Bocsi lehet tuskó voltam szerinted meg mások szerint de ha már ide írsz(főleg ilyet) akkor már kételkedsz benne.
2008. nov. 20. 17:56
 4/13 A kérdező kommentje:
igen szeretem de az a kérdés hogy ő bízik e bennem mert ezek szerint nem
2008. nov. 20. 17:59
 5/13 anonim ***** válasza:
Arra nem gondoltál,hogy attól fél,hogy elveszít téged?De ha te bízol benne miért nem ültök le megbeszélni.
2008. nov. 20. 18:04
 6/13 A kérdező kommentje:
Mert csak heti 3-4 alkalommal találkozok vele és nem sok időm van megbeszélni a dolgokat ...
2008. nov. 20. 18:09
 7/13 anonim ***** válasza:
Akkor szánj rá több időt és megtudod miért nem mesél el neked mindent.
2008. nov. 20. 18:12
 8/13 A kérdező kommentje:
és mivan ha nem akar majd róla beszélni mert ez is egy ok lehet ?
2008. nov. 20. 18:15
 9/13 anonim ***** válasza:
Ha nem akar beszélni ne erőltesd.Inkább azon gondolkodj h. miért nem mond el neked mindent.Tettél e valami olyat ami neki rosszul esett.
2008. nov. 20. 18:20
 10/13 A kérdező kommentje:
Nem tudok róla. Hogy tudnám kideríteni?
2008. nov. 20. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!