Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy beszéljen az érzéseiről?
A párommal csak hétvégente találkozunk és depressziós.Sajnos én is az vagyok,de őt nem érdekli én viszont aggódom érte.Szeretem őt.Nem nagyon akar beszélgetni,ha kérdezem,hogy a baja azt mondja semmi és csak belemerül a telefonjába.Azt mondta néha jobban szeret egyedül lenni és nem beszél az érzéseiről.
El vagyok keseredve :( kérlek segítsetek.
El mondtad az igényét és szerintem azt is miért depressziós, lehet már nem szeret és nem tudja hogyan mondja.
Ha szereted hagyd #egyedül# ahogy mondta
Ha hiányozni fogsz neki jelentkezik.
Már hogy ne érteném?
dehát már évek óta együtt vagyunk..
Nem tudsz tenni semmit, főleg hogy te is ezzel küzdesz. Jártok szakemberhez? Mert anélkül nem lesz javulás, csak szenvedés. Értem hogy szereted, de ez nem így működik, hogy valamit szeretnél és az lesz, még ha segítségről vagy jó szándékról is van szó.
Ha ő nem akar változtatni, nem akar javulni és mint mondta, inkább egyedül lenne, akkor ez van sajnos. Inkább kezdj el jobban figyelni magadra és megoldani a saját gondjaidat, mert ugyanolyan értékes vagy mint a te szemedben a párod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!