Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell kiszámolni, hogy mennyi ideje vagyunk együtt a párommal? Június 12-én jöttünk össze! Július 12-én voltunk 1hónaposak?
Figyelt kérdés
2010. júl. 23. 15:22
1/17 anonim válasza:
Ezt most komolyan kérdezed?!
Minden hónap 12-én van hónapfordulótok, és minden évben június 12-én van évfordulótok.
2/17 anonim válasza:
Te ennyire együgyü vagy?
2000-ben megszülettél, akkor 2001-ben hány éves voltál?
3/17 anonim válasza:
kérdésedre a válasz: egyértelmű igen
4/17 anonim válasza:
Igen, Július 12-én lettetek egy hónaposak. lol :D
6/17 anonim válasza:
_háát kb 4 éves lehetsz..korán kezded:d
7/17 anonim válasza:
Nem, nem. A tér-idő kontinuum változásának alapján csak augusztus 18-án lesztek 1 hónaposak. Bár ez nem fix, mert a Hold állása is nagyban befolyásolja. Így augusztus 19 is lehet.
8/17 anonim válasza:
Igen, de 2 evesek 2012. junius 11.-en lesztek, mert az szokoev. Hulye...
9/17 anonim válasza:
10ből mennyire vagy fogyatékos? 10?
Matekból buktál-e? Ha nem,majd fogsz....Ha máshogy nem megy,számolj a kezeden meg a lábadon,óvodában így tanítják.
10/17 anonim válasza:
Mielőtt mindenki nekiesik:
van, ahol úgy tanítják, hogy egy hónap az 4 hét. Találkoztam már olyannal, aki 4 hét után hitte azt, hogy egy hónapja együtt vannak. Szóval nem volt hülye a kérdező.
De igen, 12-én lesz mindig a hónapfordulótok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!