Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is én nem értem meg a Nőket?
Tenyleg semmi tulzas nincs a storryban.
Egy honapja jottem ossze egy tolem 3 evvel idősebb nővel. Pár ( 3 ) randi után megtortent a dolog de addig mar ketszer valamilyen hulyeseg miatt kitette a szűröm. Rám nem jellemző modon valahogy megis meg tudtuk beszelni es gyakorlatilag két naponta húztunk egy tiszta lapot.
Az elmult 3 hetben felmerult problémak:
- első egyuttletunk elott megtudtam hogy a tőle 15 evvel fiatalabb palijanak akkora volt a csunyaja mire azt mondta hogy az be se fog ferni neki ( kesobb ezt kiegeszitette azzal hogy naponta tobbszor szexeltek es eljuttatta a " fent hegedülnek" orgazmusig.
-a kapcsolataira jellemzo hogy naponta de inkabb tobbszor is kaphato volt mikozben en megkaptam a kedd estet es ha eppen nem volt cirkusz a szombatot.
Ez ketszer sikerult osszehozni mikor azt hiszem eleg figyelmes es odaado voltam. 5-6 orakat szeretkeztunk minek az lett a vege hogy utana onkielegitenem kellet mert fizikai fajdalmat okozott a figyelmetlensege.. persze ez megint feszkot generalt amit sertodessel kezelt es persze kidobott.
Amit a kello pillanatban foleg szex elott vagy utan esetleg kozben a tudomasomra hozott mikozben velem visszafogott es odaadonak nem mondhato volt...
- a hatalmas peniszu fiatal fiu
- az utolso 3-4 kapcsolata elverzett a hatso kapu elott
- akit megszeret azzal napi esetleg napi tobbszori szex teljesen normalis
- imad kocsiba liftbe minden extreme helyen szexelni, menet kozben vagy egy piros lampanal oralisan kielegiteni stb.. mikozben azert szolnom kellett hogy a kezet a combomra tegye ha megyunk valahova.
- ora ejszakaba nyulo facebookozas utan kicsit foglalkozott velem majd kozolte hogy elalmosodott hagyjuk az egeszet most. Es ilyen esetekbe vagy hasonlokba fulladt 80%-ban minden estenk.
- odakat zengett az exeirol foleg hogy milyen harmonikus szexualis kapcsolatai voltak ( es nem tulzok es nem szamoltam de 8-10 orgazmust huzhatott be alkalmankent mikozben alltalaban felbe maradtam)
Persze ezek mellett sok kissebb es gyakorlatilag figyelmetlensegre utalo hulyeseg is bosszantott. A kozossegi oldala tele a multjaval es annak hosszerelmeseivel minket nem válaltfel, hetekig vartam egy egy randira mert ( kedd - hetvegen esetleg) hetfo zumba szerda baratnok csutortok fodrasz pentek szinhaz szombat koncert baratnokkel vasarnap takaritas es hajmosas es szamtalan fontosabbnal fontosabb program ami mellett csokkentett idelye maradt ram.
Igazabol sok sok minden kimaradt de igy is hosszura nyulik ez az egy honap csak valahogy probaltam a hangulatat vissza adni.
Ti kuzdenetek ezert az egeszert mikozben mindezek ellenere megszeretnetek a masikat?
Szerintem meg egy intelligens csaj aki rajott hogyha b.tlan p..akkal, fogatlan cápákkal és mindenféle kapuzáráson túl levő mit tudom én kikkel veszi körbe magat hatalmas lesz a tapsvihar föleg ha be tud újítani egy kis takony gender ficsurt. Ugye a hülyék közt a féleszű a király??? De gondolom hogy ebből se sokat tanúlt és belevág a hetente egy-két randi és lehet lesavazni a palikat vagy olyan magasra állítja a mércét hogy vagy megugorhatatlan vagy aki könnyen átviszi az nem egy 54 éves leszakadt kazánajtoval nem kezd és sikíto frászt kapva menekül. Habar amig van sz... van vereb is mint voltam én is az elmúlt honapban.
Koszonom a tanúlságos hozzaszólásokat segitett a dontésben.
Tenyleg ha valaki Csehszlovák jellegű szappanopera megírásában gondolkodik tárgyalhatunk a szerzői jogokról...
Intelligens csaj... ezt Te se gondolod komolyan.
Intelligens nő nem kérkedik az előző hapsikkal kapcsolatos kalandok szaftos részleteivel, nem nyúlkál maga alá "ezt is használta" felkiáltással. És egyebek.
Borzasztó közönséges ez a nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!