Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden 40-es férfi ismerős (6 an) azt mondja, hogy sose nősülj meg. Miért? Van okuk rá ezt mondani?
Miután az előző hozzászólásomat félkómásan megírtam és elküldtem, rájöttem keveset írtam, mert félre érthető lesz! Helyesbítek A 40' csapathoz csatlakozok! Függetlenül attól, hogy szeretem a nejemet, ha visszamehetnék az időben, adnák magamnak egy taslit.. ("Hüle" vagy fiam, a pina elvette az eszed?) Azt gondolja az ember sok a közös bennünk, és ez majd mindig működni fog. Tévedsz! Annyira akarod, hogy működjön, hogy hazudsz! Hazudsz a párodnak, és magadnak sem ismered be, csak évekkel később, hogy te nem vagy az az ember, csak az akartál lenni, de valami elromlott félúton! És ez a Párodra is igaz, számtalan dolgot vágott már a fejemhez, hogy azelőtt én milyen voltam, és én is meg említhetek egy két nem személyes apróságot azelőttről! Ami nekem a legjobban fáj, az a 360° fordulat. Mikor megismerkedsz valakivel, próbálsz alkalmazkodni hozzá, még akkor is, ha te annyira nem is vagy oda annyira ezért a dologért! mondok erre példát a saját életünkből! Nem szégyenlem, és egy kövér disznó vagyok, de hiszed vagy sem szeretek kerékpározni! "Az" előtt volt olyan vágyam, hogy majd mi párban és a csemetével fogunk mi együtt sokat csavarogni kerékpárral, mert egészséges, mert jól esik, mert kikapcsol, és mert ez volt a vágyam... "Az" előtt 1 alkalommal, előfordult, hogy nyaralásra felpakoltam a bicajokat a kocsi tetejére, az 1 hét alatt 2 alkalommal tettünk meg 3km egy vízesésig! "Az" után a párom soha többet nem ült kerékpárra, jogosítványa nem volt és elvárta, hogy mindenhova elkocsikáztassam, ezzel engem is lekényszerített a kerékpárról! Az elmúlt fél évben kb 5 alkalom volt, hogy kerékpárra pattanhattam, hogy nem azért kellet kocsival menni mert a gyereket kellet vinni vagy az anyját! De mondhattam volna ezer példát, a párom fura szokásairól, hogy miért nem fogunk mi soha Étteremben étkezni elegáns helyen, vagy Termálfürdőbe ázni... De persze soha nem fogunk Lakodalmas zenére sem táncolni, mert azt meg Én rühellem!
Egyetlen reményem, a lassan felcseperedő egyre értelmesebb lányom, akihez bevallom sajnos kevés a türelmem, a fárasztó 12h műszakok után. A kislányom a mi viharos házasságunk ellenére, eleven, érdeklődő és imádni való. És ha az élet is úgy akarja pár év múlva talán vele bepótolhatom azokat a elmaradt élményeket amiket az anyjával soha sem élhettem meg! És hogy miért NE nősülj meg? Ahhoz, hogy családod lehessen, nem kell az a darab papír, és ha a rózsaszín "füst" elszállt és még mindig akarod, ezt megteheted 70 évesen is!
Utolsó: te a feleséged hibáztatod amiérr elhiztál és nem biciklizel? Ez vicc?
En beteg vagyok fél éve. Itthon fekszem, páromnak kell vinnie kocsival ide-oda, 10-12 orákat dolgozik, hétvégente itthon is,és mult héten 4x volt edzeni.
Én érten hogy jobb a másikra fogni... deazért mindannyian tudjuk, hogy ha spoetról van szó az emberem szeretnek kifogásokat gyárta és feltenni a kezület,másra fogni a dogolat...
Én 43 vagyok, sosem mondok senkinek ilyet, lehet azért, mert sosem nősültem meg és ennek ellenére jól megvagyok három gyerekkel, élettárssal.
Ők szerintem a családi életből ábrándultak ki elsősorban és nem a házasságból, csak pongyolán fogalmaznak. Ami szintén érthető lehet adott esetben, de én nem általánosítanék.
Józanul felmérve a dolgot egyébként nem igazán származik semmilyen előnyöd a házasságból, szóval kivágni az ablakon 2-3 milliót a semmire valóban baromság. De aki ezt szeretné, hát csinálja felőlem. Én inkább a gyerekeimre költöttem azt a pénzt is.
Mintha azt kérdeznéd, hogy "szerintetek jó dolog síelni?"
Van akinek való, van akinek nem. Leginkább annak való, aki tud is síelni. Annak sok öröme lesz benne.
És amíg ezt a haveroktól kérdezed, addig ne nősülj meg. Akkor nősülj meg, amikor érzed, hogy megtaláltad a párodat, és büszkén, boldogan gondolsz rá, hogy az az ember több neked, mint egy kaland, ő lesz az életed párja és ezt egy szép ünnepségen ki is nyilvánítjátok.
Ha annyira rossz lenne a házasság, nem kötődne pár ezer minden nap.
Ez egy jó érzés.
Önző embereknek persze nem való.
Baromság!
Bánj egy nővel nőként és semmi probléma nem lesz.
9 éve élek a feleségemmel és a kisiskolás gyermekünkkel. Nem azt mondom hogy nincsenek nehéz napok, hogy nincs olykor egy kis súrlódás, de egyet sokan elfelejtenek. Nem csak a nő kötelessége a lakásod tisztántartása, az hogy meleg étel legyen előtted, hogy csak ő vegye a vállára az összes terhet, főleg, ha ő is dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!