Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha a párom éjszaká...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a párom éjszakánként bepisil?

Figyelt kérdés

Furcsálltam mindig, hogy nem akar nálam aludni, a héten megtörtént, és nem csak az ittalvás. Azt vettem észre h megy ki a fürdőbe, és a helyén volt egy nagy folt.

Próbált mentegetőzni, hogy csak megizzadt, de rányitottam ahogy az alsógatyáját mossa.

Utána elmesélte, hogy gyerekkora óta probléma ez.

nem fiatal már, 40-en felül van.

2020. febr. 9. 07:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
70%

Egy időben nálam is fennállt ez a probléma, a volt élettársam válás után hónapokig terrorizált és annyira féltem tőle, hogy éjszakánként bepisiltem. Ahogy lelkileg rendeződtek a dolgok, úgy el is múlt. Nagyon fontos, hogy a lelkét rendbe tegye, amíg ez nem történik meg, addig ettől sem fog megszabadulni.

N/38

2020. febr. 12. 12:13
 12/16 anonim ***** válasza:
79%
Tapintatlan lennél, ha emiatt kinevetnéd. Nem is teszed, viszont aggódsz miatta. Természetesen teszed. Beszéld meg vele, hogy segíteni akarsz rajta és nem eldobni, ezért ajánld neki az urológust. Sokan írták az inkontinenciát. Igen: ez inkontinenciás JELENSÉG, de _ ahogy egyik válaszoló írta - pszichikai okai vannak, amit az intézetből hozott magával (a többiek csúfolták, megrettentette a szülőktől való elválasztása stb.). Ezt nem kellene szégyellnie, hanem orvoshoz kellene mennie. Nem élhet le így egy életet, amikor igenis KEZELHETŐ ez a jelenség! Addig is vegyen a patikában férfiak számára gyártott inkontinencia-betétet. Kezeltetnie kell, mindegy, hogy csak éjszaka történik ez vele, vagy napközben is. Légy a megértő támasza ebben!
2020. febr. 12. 12:14
 13/16 anonim ***** válasza:
18%

En szakítanék vele. Nem azért mer bepisil hanem azért mert elhallgatott egy ilyen nagy problémát.

Had döntsem már én el hogy vállalom e ezzel együtt vagy nem.

Nem tűröm ha kész tények elé állítanak.

A hallgatás is hazugság ilyen esetben.

2020. febr. 12. 12:36
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
13: azért, mert Te egy lelkileg és emberileg éretlen kis pöts szintjén konvergálsz a társadalomban.
2020. febr. 12. 13:04
 15/16 anonim ***** válasza:
23%

14

Had döntsem már el én hogy kivel akarok élni.

Ha valaki bepisil az önmagában nem erény hogy védeni, oltalmazni kötelessegem.

De ha valaki hazudik az ok arra hogy ne akarjam latni.

2020. febr. 12. 13:09
 16/16 anonim ***** válasza:
82%
Talán nem feltétlenül ezzel nyit, nem gondolod? Tőlem eldönthetsz bármit IS, az empátiát úgysem gyakorlod a legalacsonyabb szinten sem.
2020. febr. 12. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!