Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megviccelt a barátom, de úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megviccelt a barátom, de úgy érzem megalázott. Túlreagálom?

Figyelt kérdés

Az történt, hogy tegnap este elvitt vacsorázni majd utána odavezetett egy parkoló kocsihoz, amiről tudta jól, hogy a kedvenc típusom. Nem vagyok nagy autób_zi de az a kisautó tetszik. Majd azt mondta, hogy tessék a tiéd. Én persze nem akartam elhinni, de el is hittem valahol belül, mert lassan egy éve vagyunk együtt és mivel egyébként van pénze a családjának talán úgy gondolta, nekem jár... Az ajtót nem tudtam kinyitni. Erre hangosan kiröhögött, hazugság volt az egész.

Itt nem arról van szó, hogy egy pénzéhes kis p_csa lennék, mert soha nem vártam senkitől, tőle sem hogy ilyen értékű ajándékot vegyen de még el is mondtam, hogy drága ékszerre sem különösebben vágyom. Viszont nem tudom ez mire volt jó, szemétségnek élem meg és rosszul vagyok tegnap óta. Nem tudom, hogy fogok-e tudni rá nézni a jövőben úgy mint eddig. Én reagálom túl vagy fogadjam el, hogy ilyen a humora?

2020. febr. 5. 23:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
94%

Úgy látom a barátod 9gag-ről szedi az ötleteket; vagy te teszed ezt.

Elég nagy gyökörség. Nem vicces.

2020. febr. 6. 09:46
 12/22 A kérdező kommentje:
Mi ez a videó, amiről beszéltek? Valaki linkelné?
2020. febr. 6. 10:45
 13/22 anonim ***** válasza:
36%
Igazad van, nem pénzéhes kis p_csa vagy, hanem csak egy túlérzékeny, hisztis kis p_csa. Nem sokkal jobb. A barátodnak meg mondja meg valaki, hogy szar a humorérzéke, a 9gagről szedhetne viccesebb dolgokat is.
2020. febr. 6. 11:15
 14/22 anonim ***** válasza:
81%

Nem vagy se hisztis, se pi*a, se túlérzékeny. Rohadtul nem volt vicces.

Legközelebb letérdel egy ékszeres dobozzal, kinyitja és majd viccből üres lesz a doboz, ahhoz is vágj jó képet, mert humorizál...?

Nem volt vicces, sőt szerintem is megalázó téged ilyen hülye helyzetbe hozni.

2020. febr. 6. 11:54
 15/22 anonim ***** válasza:
93%

Nem reagálod túl, megalázó volt szerintem is. És teljesen mindegy, hogy egy autóval vagy bármi mással játsza ezt el. Adhatna egy üres dobozt is, az sem vicces.

Tudod, ez pontosan az, amikor játszanak az ember érzéseivel.

És ahogy írtam, teljesen mindegy, milyen értékű dologgal játsza ezt el, nem kell azzal jönni, hogy "jaj, elhitted, hogy kapsz autót", miért ne? Ha valakinek tényleg nagyon jól megy és biztos a kapcsolatában, lehet ez beleférne neki.

Iszonyat szemét dolog volt tőle, én már csak az ócska humora miatt is dobnám.

2020. febr. 6. 12:12
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
ez gáz.
2020. febr. 6. 12:44
 17/22 anonim ***** válasza:
62%
Mondjuk nem tudom miből gondoltad, hogy nyitva az ajtaja.
2020. febr. 6. 13:18
 18/22 anonim ***** válasza:
61%

"Tessék a tiéd"

Erre én is megpróbálnám kinyitni... gondolom ebből gondolta, hogy nyitva van.

2020. febr. 6. 13:30
 19/22 anonim ***** válasza:
71%
Ja, kulccsal. Odasétálok egy autóhoz és azt mondják az enyém, akkor várom a slusszkulcsot vagy, hogy pittyegjen vele ő, de nem gondolom, hogy nyitva van az ajtaja. Lehet lepontozni.
2020. febr. 6. 20:27
 20/22 anonim ***** válasza:
81%

Gondolhatta, hogy nyitva van az ajtaja, gondolhatta, hogy zárva. Szerintem ebben a történetben ez a legkevesebb. Ez csak hab a tortán amikor hülyét csináltak belőle, hogy még az ajtót is próbálta kinyitni.

Az alaphelyzet is elég gáz az úriember részéről.

2020. febr. 7. 08:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!