Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikortól érezted az hogy szereted a párod?
Figyelt kérdés
Mennyi ideje jártatok?hány évesek voltatok?
18L
2010. júl. 22. 19:20
2/7 anonim válasza:
2 éve járunk. 4 hónapos mondtam elösször, hogy szeretem. És akkor 17 évesek voltunk.
19/F
3/7 kevin42 válasza:
Én egy olyan lánynak is tudom mondani, hogy igazán szeretem akivel nem is járok! Szüleim nem nagyon figyeltek oda rám lehet ezért van ez a szeretet hiány! Ez baj ha ilyet mondok ilyen korán? Vagy hogy szerelmes vagyok?
4/7 A kérdező kommentje:
Hát én biztosan nem tudnám kimondani korán.Egyszer jártam egy sráccal és szerintem 2 hét után mondhatta hogy szeret, erre és is azt mondtam hogy én is őt, de nem voltam szerelmes.Szóval mostmár addig nem mondom ki amég nem érzem, lehet hogy ezzel ilyesztett el.Vége is lett a dolognak miattam.
2010. júl. 22. 19:29
5/7 anonim válasza:
Mi soha nem csináltunk nagy dolgot abból h mikor mondom ki h szeretlek... barátom már akkor mondta, mielőtt összejöttünk, és tudom h komolyan is gondolja.
6/7 anonim válasza:
az elso randi utan. :) 6honapja jarunk. 16eves vagyok.
7/7 Szyszke válasza:
nem kelett mondanunk egymásnak semmit, éreztük hogy ez köztünk nem barátság :) 9 hónapja vagyunk együdt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!