Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy srác hogyan jön rá, hogy többet érez? Mit kellene tennem?
A story a következő: A sráccal 2éve ismerjük egymást, de eddig csak köszönőviszonyban voltunk, alig beszéltünk. Nem is ismertük egymást szinte, csak barátnőmről. Találkoztunk egy szórakozóhelyen 2hete, megölelt és beszélgettünk! Nagyon aranyos volt. Rá kevesebb mint egy hétre felvett msnen és ha fent van mindig belép és beszélünk napi 3órákat kb egy hete! Csak egy a probléma: barátnője van. Akit elvileg szeret, de jöttem én, aki nagyon megtetszett neki. Nekem ez a helyzet kezd rossz lenni,mert azt hiszem, kezdek többet érezni, mint "barátság". A haverjának mondta, hogy nagyon filózik, nem tudja mit tegyen. SZERINTEM igazságszerint fél, hogy ha szakít a barátnőjével és összejönne velem, akkor furcsa lenne. (Nem tudok jobb kifejezést mondani, és az igazat megvallva nekem is furcsa lenne, az, h szakít a barátnőjével és utána egyből összejönne velem, ezt így nem szeretném...) Több, mint egy éve vannak együtt, de a lány nem ebben a városban él, ahol mi.
Nem akarom aljas módon szétválasztani őket!!!! (még mielőtt valaki nekem támadna) Azt szeretném,h ő döntsön magától, hogy mit akar tenni, nem akarom befolyásolni sem. Msnen sem nyomulok rá, úgy beszélek vele, mint haver és nem mutatom, hogy többet szeretnék.
Szerintetek mi a helyes megoldás? Én igazándiból szeretnék Vele lenni! :(
(Bocsi,hogy hosszú lett,köszönöm előre is annak, aki elolvassa!) /18évesek vagyunk/ légyszi válaszoljatok! :(
A legjobb barátnőmmel is ugyanez a helyzet. ( nem velem és azt mondom hogy a barátnőmmel. :D, srác vagyok és a lány barátommal na.)
ugynaigy beszél egy sráccal akinek barátnője van, a srác is szereti és is őt, csak a srác nem tudja hogy mit tegyen, adja fel a biztosat a bizonytalanra. túl nagy benne a kockázat.
szerintem az idő megoldja ezt. neked is csak azt tudom mondani, várj, beszélj vele mint barát ha fontos neked és majd lesz valami, és akkor az az ő döntése lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!