Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell a nőnek? - megnéztem a, , mi kell a nőnek" c. filmet és feltenném a kérdést itt is
Figyelt kérdés
nos?2008. nov. 19. 21:11
1/8 anonim válasza:
1 nerc a szekrényében
1 jaguár a garázsában
1 tigris az ágyban
1 marha aki mindezt fizeti
Mielőtt lepontoznának a hölgyek, tegyék a kezüket a szívükre, és úgy tegyék azt, ha egyik ponttal sem értenek egyet.
2/8 anonim válasza:
Nekem nem kell jaguár a garázsba xD egy aranyos kocsi is megtenné... pl egy Peugeot 307 :P
3/8 anonim válasza:
én is épp most néztem meg, csak nem egy helyről töltünk:). hát ez azért amugy elég tág. egyetértek az első v-val, de az túl megcsinált dolog, és nem hiszem h mindennapi, meg nem biztos, mindenre szüksége van az embernek azokból. szerintem máshonnan kéne megközelíteni, jó szex, szerető férfi, akitől biztonságot, megbecsülést kap, szép gyerekek, ezek utóbb 2 a nőknél szerintem fontosabb mint a paliknál.
4/8 anonim válasza:
:)
A nerc nem kell, a jaguár nem szükséges egyáltalán. A marha seXD Viszont a tigris mindenképpen;) meg még elég sok dolog van ami számít, de a legfontosabb, hogy szeressen de nagyon:)
5/8 anonim válasza:
Mit ér a pénz, a kocsi, a bunda stb. törődés nélkül???Hát higyjétek el,hogy sokkal fontosabb,h egy nő legyen az első a pasinak,mint a pénz vagy a drága dolgok...
6/8 anonim válasza:
Tisztelet, megbecsules, szeretet, aztan ha ezek megvannak, akkor szex, szerelem, penz, penz, penz!
7/8 anonim válasza:
egyet ertek az utolsoval...tiszteljen,szeressen s aztan a tobbi...s akkor megelunk a jeghatan is
8/8 anonim válasza:
Elég szomorú,hogy úgy gondoljátok,hogy a pénz a kulcsa a boldogságnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!