Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom elmondta, hogy neki a szőkék jönnek be, túlreagálom?
Sziasztok. A párommal lassan három éve együtt vagyunk. Minden rendben van, viszont múltkor feljött témának, hogy lassan befestetem a hajam, mert egyre több ősz hajszálat találok a barnák között. Ő elmondta, hogy lehetnék szőke, mert neki a szőkék jobban tetszenek. Ezen nagyon meglepődtem, és rosszul is esett. Szerinte túlreagálom, hisz együtt vagyunk 3 éve és szeret. Bennem viszont megfogalmazódott, hogy minek jött egyáltalán össze velem, ha a szőkéket szereti? Eleve vannak önértékelési problémáim, ő meg ezzel rátett egy lapáttal. Lehet buta kérdés, de rosszul esett. Hisz benne az is tetszik ahogy kinéz és amikor hosszú ideig azt hiszed a párod szereti a külsődet, hidegzuhany amikor kiderül, hogy neki mégis külsőleg másmilyen lányok jönnek be.
Túlreagálom?
Mi lányok, már csak ilyenek vagyunk : ha a férfi felszínes és a külsőnk miatt jön velünk össze, akkor az a bajunk. Ha kiderül, h nem a külsőnk miatt jött velünk össze, akkor is vérig sértődünk :D
Szóval férfiak, egyáltalán nincs könnyű dolgotok! 😁
Szerintem ezzel a párod semmi olyat nem akart mondani, amivel megbánthat, szimplán egy ötlet volt a részéről, ami nekünk nőknek, kicsit kétértelműen hat, biztosan én is rákérdeztem volna, h ezt most hogy értette??-de ennyi, nem ragoznám tovább. Ő nem a hajadba szeretett bele, hanem az összhatásba, a külsődbe és belsődbe egyaránt. Azt, pedig el kell fogadnunk, h minden nőnél van jobb nő (ellenkező nemnél is így van) és úgy kell szeretnünk magunkat, ahogy vagyunk és a párunk is úgy szeret minket, úgy fogad el.
Én a helyedben kipróbálnék egy sötétebb szőke árnyalatot vagy egy kis szőke melírt( mert nekem egyébként is tetszik), de mindenképp olyan hajszínt válassz, amilyennel jól érzed magad.
Jézusom. Igen, marhára túlreagálod. Az, hogy valakinek mi az ideálja, az totál lényegtelen, ugyanis nem csak abba képes beleszeretni az ember, aki teljesen passzol az ideálhoz. Gondolom ha elképzeled a számodra tökéletes pasit, akkor is elképzelsz hozzá egy hajszínt, egy szemszínt, de attól még nem fogsz valakit elutasítani meg kevésbé szeretni, mert nem kék szeme van, hanem barna...
Nekem alapvetően a normál testalkatú férfiak az "eseteim", a párom meg marha vékony. Páromnak nagy ideálja Trokán Nóra, aki kreol bőrű, kicsit mediterrán beütésű, én meg atom hófehérke vagyok. De az előző páromnak is pl. a "bögyös-faros" nők voltak az esetei, aztán csak kellettem neki a nulla mellemmel, 47 kilómmal meg 160 centimmel. És még most is elégedett lenne vele, ha nem szakítottam volna én más okból kifolyólag.
Túldramatizálod. NAGYON.
Túl.
A párom is szőke, pedig sosem tetszettek a szőkék és ezzel ő is tisztában van, érdekli? Nem. Ahogy én sem foglalkozok azzal hogy jaaj miért nem barnaaa?? A gyerekeink is szőkék pedig még a saját szőke hajam is barnára van festve annyira nem tetszik
Hogy ez az utolsó mekkora vérbeli nyomorék :D Miközben a férfi egó ezerszer törékenyebb, mint a női. Uramatyám.
Amúgy nekem sem tetszene a dolog, amikor múlik a szerelem (nem 3 év, hanem sokkal több után) bizony kiütközik, hogy ha nem is igazán jön be a párod. Mondjuk nem azt mondta, hogy te nem jössz be neki, hanem csak hajszínból preferál másikat. De az is tény, hogy volt már ilyen párom, indult azzal, hogy a vöröset szereti. Befestettem, nem tetszett neki. Utána, hogy a vékonyakat. Lefogytam, akkor meg nem, fúj, nem áll jól nekem ez. Igazán mindig talált bennem hibát, idővel egyre többet. Szerencsére azóta találtam olyat, akinek én tetszem úgy, ahogy vagyok.
Én elgondolkodnék, hogy van-e még jel ezen kívül, hogy nem tetszel neki, vagy igazából nincs, és csak megemlítette ezt a szőke dolgot.
Sztem a #4. a legtutibb válasz!
Annyival kiegészítve, hogy, ha egyeldül nem megy, kérj segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!