Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Okozhat-e párkapcsolati problémákat, ha az egyik fél relatíve jelentősebben elhízik?
Csak hogy példát is hozzak az ismeretségi körömből.
Az egyik volt főnököm és a felesége mindketten túlsúlyosak, a férfi jobban (igazi gombóc alkat), a nő kevésbé, de molett ő is. A szabadidejüket passzívan töltik, nem sportolnak, nem túráznak, fürdőznek, wellnesseznek, és ez nekik megfelelő, a házasságuk működik. Másik példa egyik jelenlegi kollégám és a felesége, mindketten aktívan szeretik tölteni a szabadidejüket, teljesítménytúráznak, terepfutnak, együtt is, külön is, a testalkatukon is látszik, felnőtt gyerekeik vannak már, több évtizede remekül működik a házasságuk. Na most ha a két pár párt cserélne, nem lennének boldogok, és nem a más testalkat, hanem a más életmód miatt. Hasonló a hasonlónak örül, az ellentétek vonzása hosszú távon nem működik, de minden zsáknak megvan a foltja.
Nekem inkább az életmóddal lenne problémám, amit 79%-os is tök jól leírt. Én alapvetően figyelek arra, hogy mit eszek, mozgok is valamennyit, az egészség számomra nagyon fontos, ezért ha egyik napról a másikra átfordulna a párom pacalt zsírral kaliberű táplálkozási formára, és egy rövid sétát nem tenne meg, onnantól kezdve már nem jönnénk ki annyira jól, mert nem egyezik az értékrendünk.
Egyébként meg a súly nem gond, ha odafigyel magára, és tesz az egészségéért, akkor felőlem lehet 80 vagy 120 kg, amit ő abból az alakból ki tud hozni. Ha betegség miatt elhízik, azt is megértem. A szülést is megérteném teljesen, csak én vagyok a nő, úgyhogy nekem nem fog párom szülés miatt elhízni soha. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!