Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha rosszul esik, hogy nem köszöntött fel névnapomra?
Én a névnapokat telibe lexarom.
30/F
Van aki tatja, van aki nem.
Én mondjuk meg szoktam tartani és nem szeretem, ha elfejtik. Kiderülhetett volna, hogy meg szeretnéd tartani.
Az első névnapomat nekem is elfelejtette a párom. Aznap valahogy eszébe jutott és a tescoban vett nekem egy mesekönyvet egy kutyáról, mert szeretem a kutyákat 😆 (19 évea voltam)
Pár év múlva leszoktunk az ajándékozásról névnapra. A pasik gyakran a saját névnapjukat sem tudják, én nő létemre is gyakran elfelejtem a barátaimét. Ha te szoktad ünnepelni, megértem hogy rosszul esik. Felhozhatod neki a témát, hogy "jaj névnapomra kaptam ezt vagy azt, nézd meg". Akkor biztosan leesik neki hogy névnapod volt és meglátod a reakcióját.
Teljesen normális! Viszont az, hogy nem köszöntött fel, nem azt jelenti, hogy nem szeret téged.
Én pl. egyáltalán nem ünneplem a névnapomat, és így másokéra is nehezen emlékszem. Ezt úgy írom, hogy olyan nő vagyok, akinek viszonylag jó a memóriája és fontosak nekem a dátumok. :D A pasik nagy része meg nem arról híres, hogy emlékezne az ilyen évfordulóra. Vagy ha valami gyakori neved van, lehet, hogy nem tudta, melyik nap tartod.
Szerintem érdemes vele megbeszélni (nem számonkérő stílusban), hogy a névnapok neked fontosak, és szeretnéd, ha a jövőben emlékezne rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!