Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jól döntöttem?
En nem okoztam volna magamnak zsakutcat azzal hogy ne beszelhessek olyanokkal akikkel màr kapcsolatban voltam.
Nalunk ha talalkozunk is ilyennel, a baratom is bemutatom nekik illetve mellette is lazàn megallok bestelgetni.
Nem mélto arra a pàrom hogy csak miatta bàrkit is ignoràljak ha eleve ö ezt sajat magàtol nem teszi nem erzi azt a belsö kesztetest hogy nem erdekli màs expartnere.
Olyan kapcsolatban vagyok kizarolag stabil ahol a masik fèl is stabilan mellettem àll/döntött.
Bizonytalan amigok mellett en is bizonytalan lennèk es nem vàrnàm el hogy felègessen bàrmit is a multjabol nekem ez nem kell ha ez nem magàtol jön belülröl.
Amilyen a pap olyan a papné egy fikarcnyival sem leszek màs. Nekem ez az alapelvem.
Megbizhato csak megbizhato srac mellett vagyok. Aki erre igy mélto. De tudatlanul is.
Azaz vagy kivàltja belölem valaki hogy èrte barmit feladjak mert ö is ugy àll hozzà, vagy nem. De én senkit nem kenyszeritek semmire, mert akinél ezt kèrni kell, halott ügy eleve.
Sose kezdj olyannal, akinek nincsenek lezarva a kapcsolatai. A lezaras az, hogy nem tartja veluk a kapcsolatot. Mindenkinek van multja, de az exek a jelenbe nem fernek bele.
Aki nem igy tesz, az egesz vegig aggodhat, amig lelkileg ossze nem torik es dobva nem lesz.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!