Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért az én barátnőm kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért az én barátnőm kell mindenkinek?

Figyelt kérdés

Miért akarja mindenki az én barátnőmet? Lassan 3 éve együtt vagyunk, de még mindig akadnak olyanok, akiket ez nem érdekel és bepróbálkoznak nála, persze null eredménnyel, de negem akkor is állatira idegesít már!

Mikor még fent volt a különböző közösségi portálokon naponta kapott több tíz olyan levelet, hogy "Járnál velem?" stb., ha elmegyünk bulizni és egyedül marad egy pillanatig már fűznék, volt olyan is, hogy ülünk egy kávézóban és odajön egy "keményfickó", hogy koptasd le az öcsédet, mert beszédem van veled...na ez is addig volt kemény, míg a vér nem ömlött az orrából. És akkor a legújabb sztori: új gyerek jött az osztályba, telómban látta abarátnőm fényképét, azóta cukkol, hogy el fogja szedni tőlem stb., én ráhagyom persze, de azért kezd idegesíteni, viszont ha őt megütöm a suliban, akkor abból még nekem lenne bajom. :S

Az lenne a kérdésem, hogy mások is vannak ilyen helyzetben, vagy csak én? Meg egyáltalán mit lehet ezzel kezdeni? Segítséég!

2010. júl. 21. 23:14
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
:D Megnyugodhatsz, nem a Bankba járok a csajommal és nem vagyok retros sem! Sőt elárulom, hogy még csak ne is magyarországon bulizunk, ha bulizunk! ;) A retrotól én nagyon távol állok, és pont ez a lényeg, hogy az olyan retros kis k*csögök próbálkoznak be álladóan nála!
2010. júl. 21. 23:47
 12/14 anonim ***** válasza:

Erre nincs bevált recept, azért a barátnőd sem akaszthatja ki a nyakába a "van pasim" táblát, és te sem lehetsz vele mindig ott. Ha valakinek szép barátnője van akkor ezzel sajnos együtt kell élni. Annak örülj, hogy a barátnőd téged szeret és nem akar ezektől a kubicoktól semmit, bizonyítja ezt azzal is, hogy törölte magát a közösségi oldalakról.

Az osztálytársadat pedig állítsd le, nem kell feltétlenül agyonverni, ülj le és beszélgess el vele határozottan, és a helyedben kilátásba helyezném neki a testi fenyítést ha nem áll le, vagy ha közeledni próbál a barátnődhöz. Így egy gond le lenne tudva.

Azért ezen a "koptasd le az öcsédet mert beszédem van veled" fickón rendesen kiakadtam. Azért van pofája egyeseknek. Fogalmam sincs a helyedben hogy reagáltam volna, először tuti azt hittem volna hogy valamit félreértettem :D

2010. júl. 22. 00:20
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekem is szép barátnőm van,de ő simán beégeti,lekoptatja a próbálkozókat.A jelenlétemben meg senki nem merne odajönni udvarlási céllal.

Szerintem a bnődnek lehet egy kacér kisugárzása,vagy magamutogató,azért van ez mindíg.

2010. júl. 22. 01:50
 14/14 anonim ***** válasza:
Sok bunkó parasztot nem érdekli más, csak neki jó legyen. Az ilyen barmok szokták szétrombolni a kapcsolatokat. Nem értem, hogy sok ember hogy lehet ilyen kretén, hogy tudja, hogy van barátja, de mégis rászáll. Inkább belegondolnának, hogy nekik milyen érzés lenne, ha elszednék tőlük a barátnőjüket. Úgy már sokkal másabb a kép, mi?
2010. júl. 22. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!