Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogos kérés, hogy legyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos kérés, hogy legyen szexuális élet a párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

28 évesek vagyunk, kicsi gyerekkel, 8 hónapos. Sajnos az első elmaradt menstruáció óta nem volt köztünk szexuális kapcsolat. A feleségem húga kétszer vetélt el, így kijelentette hogy szó sem lehet róla amíg meg nem születik a pici. Bár a magán orvos és a körzeti is engedélyezte a dolgot, mert semmi veszélyeztetettsége nincsen (a húga 160 cm / 90 kg, ő 165 cm / 62 kg volt) de hiába. A sportot is abbahagyta szintén emiatt az indok miatt. Mostanra 80 kg lett és nem tud lefogyni. A szülés óta a baba körüli teendők és a hízás az elutasító indok. Már lassan másfél éve semmi!

Nem akarja hogy én bármit csináljak neki, ő meg nekem azért nem akarja, mert az egyoldalú és egy nőnek megalázó, mintha a kiszolgáltatott szajhám lenne.

Látott a héten beszélgetni a munkahelyem kávézójában a beosztottammal (egyáltalán minek jött oda?) aki egy 22 éves csinos nő és teljesen kiborult. Otthon jelenetet is rendezett, hogy én kvázok amíg ő a gyerekemet neveli. Hiába mondtam, hogy volt ott egy másik kollega is velünk, meg mindig is lementünk kávézni, akárki volt a munkatárs. Kávéztam munkában már a tudtával sokkal jobb nővel is régen, de akkor nem zavarta.

Az anyja már tegnap ide is rohant, hogy én mekkora szemétláda vagyok és előadta a sose látom majd a gyerekemet és mehetek a híd alá kezdetű mondókát. Most mindenki az fújja micsoda szemétláda vagyok.

Nem csaltam meg és eszembe se jutott! Nem irogatok egy csajnak se, meg semmi más! Én vele szeretnék szexuális életet élni, nem mással. Mivel hűséges vagyok, úgy tűnik akár még hónapokig-évekig nem lesz semmi köztünk.

Mi a megoldás erre? Nektek hogy sikerült ilyesmit megoldani? Az udvarlás, randi sem működött nála, hiába udvaroltam és dícsérem folyamatosan.

Ha meg is csaltam volna, akkor is kizárólag én lennék a hibás, ő nem. Még a saját anyám is belefolyt a dologba és szerinte is időt kell adni a nőnek és majd szól ha készen áll. Ha évek, akkor évek, a férfinek ez a dolga és hogy eltartsa a családját.

2020. jan. 16. 20:28
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen orvosi segítség kell neki. Biztos, hogy szülés utáni depresszióban szenved.

Viszont, amíg ő nem akarja, nem kér segítséget, nem tudsz mit tenni. Tele van frusztrációval, dühvel, elkeseredettséggel. Nincsen valami ÉRTELMESEBB barátnője, aki tudna rá hatni?

Anyóspajtást pedig dobnám ki a francba. Ez a ti életetek.

A szex egy egészséges igényed, nem veled van a baj. Gyerekvállalás előtt hogy álltatok a témával? Akkor is elutasító volt?

2020. jan. 17. 10:15
 22/50 A kérdező kommentje:

Barátnői idióták, adják alá a minden pasi disznó szövegeket. Az anyját már elküldtem melegebb éghajlatra, de sajnos azzal is magam alatt vágom a fát, mert anyuci szeme fénye és egymás nélkül meg sincsenek. Az orvoshoz sajnos semmiképpen nem fog elmenni. Sosem volt betegségtudata! Amikor meg van fázva, akkor is váltig állítja, hogy nem is, még ha lázas akkor sem vallja be. Neki lelki problémája sose volt.

Gyerekvállalás előtti időkben heti 2-3 alkalom volt, ami keveselltem néha, de elfogadható volt. Aztán amikor megbeszéltük a baba dolgot, akkor szinte rámugrott minden nap, akár kétszer is hetekig. Majd gyorsan, azonnal teherbe esett és onnantól semmi!

2020. jan. 17. 11:59
 23/50 anonim ***** válasza:
46%

😮 nagyon nehéz lesz így neked. Előbb utóbb el fogja érni, hogy megcsald. Bár ebben az esetben, ez teljesen érthető lenne, szerintem.

Így nem lehet élni.

Van valami defektje a párodnak, már bocs. :( Kicsit tényleg olyan, mintha csak használt volna gyerekcsinálásra. Ráadásul anyuci pici lánya, aki sosem fog felnőni. Bár nem tudom, nem szerzett szülésnél valami maradandóbb sérülést. Sok nőnek még nagyon sokáig vannak fájdalmai.

Anyukád egy másik kor szülötte, amikor még ez a felfogás élt. Ez sem normális.

Ebből jól nem fogsz kijönni. Ahogy írod is, ha félremész, akkor is te leszel mindennek elhordva.

Pedig az igényed nagyon is érthető. Más feleennyi időt nem bírt volna. ;(

2020. jan. 17. 12:35
 24/50 anonim ***** válasza:
A másfél év alatt azért néha segítettél magadon Kérdező?
2020. jan. 17. 12:37
 25/50 anonim ***** válasza:
17%

"Előbb utóbb el fogja érni, hogy megcsald. Bár ebben az esetben, ez teljesen érthető lenne, szerintem."

Fú, de felhúzom magam mindig ezen a szövegen. Hagyjátok már ezt abba a jó életbe már!!!!! K..vara hagyjátok abba!

Nem, nem érthető meg SEMMILYEN esetben sem a megcsalás. A megcsalás nem csak a másik elárulása, hanem önmagunk elárulása is. Vagy nektek ez a normális, hogy ha csinál valamit a párotok, akkor megcsaljátok? Nem mosogat? Jól van, megcsalom. Folyton dolgozik? Jól van, megcsalom.

A megcsalás jellemhiba, nem büntetési módszer. Akinek ez a megoldása, az rendkívül buta ember. Nem tudom hallottatok-e a válás intézményéről, de tudom ajánlani megoldhatatlan hibák, nézeteltérések kezelésére. Hasznos. Jó szórakozást hozzá!

Kérdező. A helyedben egyszer megpróbálnám szépen. Áthívnám anyukámat, vagy az övét, rábíznán a gyerkőcöt, elvinném a páromat vacsizni, mindent elmondanék neki, megkérném, hogy próbáljon változni.

Ha változik, szuper. Ha nem, elválnék. Nem élném le az életem szex nélkül.

2020. jan. 17. 13:33
 26/50 anonim ***** válasza:
100%
#25. Nem érted?! Másfél év, mégis mit akarsz mit csináljon? Ha válik elveszíti a gyereket, és itt már ez a legfontosabb. Mit gondolsz, anyuka meg kicsi lánya majd nem a kérdező ellen fogja nevelni a gyereket?! Egyszerűen nem normális ez a szituáció. A kérdező ígyis, úgyis veszít. :(
2020. jan. 17. 14:04
 27/50 anonim ***** válasza:
100%
Készülhetsz a válásra.... sajnálom.
2020. jan. 17. 18:34
 28/50 anonim ***** válasza:

Sajnállak, dobd be az aduászt.

Légy határozott, vagy szexel veled és vele maradsz, kijön ebből az önsajnalkozás, kifogásos hülyeségből (elkell érni hogy érzelmes legyen kiakadjon ha kell de nem kell több falazás hülyeség)

vagy elválsz és nincs több pénzelés, ennyi

2020. jan. 18. 02:49
 29/50 anonim ***** válasza:

Olyan érzésem lenne mintha csak kihasznált volna ez ráugrok, utána semmi, miért? Akkor előtte sem volt jó heti 1szer max, most már csak kifejlődött a dolog egyre jobban.... Mondja el mi a gondja veled őszintén, mert ez tényleg a váláson múlik....Lehet már nem szeret téged, nem tisztel és tényleg csak a pénz tárca vagy..

Tegyük fel őszinte lesz bevallja, mi bántja (ami lehet hazugság is) , de lehet csak a pénz miatt? Csak erre kellesz vajon?

Oké, elmondja a baját, vajon tenne érte, érted is, vagy úgy ahogy eddig szőnyeg alá söpörte?

És ha mondjuk nem kíván, nem szeret stb.. de mégis lefekszik veled, bele megy vajon mennyire fogja élvezni? És te? Vajon jó lesz, vagy mindig csak akadályokba ütköztök és nincs megoldva, és lehet nem is lehet már megoldani.

Szóval bele menne a javitásba, szexbe azért hogy vele maradj és pénzeld, de ha neked ez így jó, ez a langyos víz hát tessék.

2020. jan. 18. 02:57
 30/50 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha válás hát igen, nagy valószínűséggel az anya nyeri meg, viszi a gyereket. Te meg majd fizetheted a gyerektartast, de legalább egy normális kapcsolatban vagy és szexelsz, és nem vagy kihasználva, basszus hűség ide vagy oda, önbecsülésedet tartsd meg
2020. jan. 18. 03:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!