Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez ilyen "női radar"? Hogy lehet ilyen éles szimatuk?
Kb egy hete felbukkant egy nő az életemben, interneten beszélgetünk.
Jó vele dumálni, könnyed, érdeklődő, veszi a lapot, kölcsönösen felizgatjuk egymást..
Jól érzem magam a bőrömben. Bár eddig sem voltam búval... :)
Erre mi történik?!
Pl, a nő, akinél egy ideig próbálkoztam, de letettem róla. Egyik pillanatról a másikra hirtelen mintha érdekes lettem volna neki újra. Megkeresett, csak úgy, mondván "dumcsizzunk:)" eddig meg mindig rohant..
A munkahelyi étterem pultos lánya (a semmiből) huncut, kétértelmű megjegyzésekkel kóstolgat.
De ez még hagyján, az egyik exem is valamiért pont most akar beszélgetni velem.. ő sem siet már állandóan:D
Magyarázat? Hogyan érzik meg? Honnan tudják? Miért most kezdeményez az is, aki eddig elutasított? Mitől lettem hirtelen érdekes?
Egyébként senkinek se beszéltem róla, hogy ismerkedem egy nővel és úgy tűnik jól alakulnak a dolgok.
Talán a hormonok vagy fene tudja...
Én nő vagyok de néha ezzel küzdök én is.
Rám ír az egyik ex, majd a másik, majd befigyel 1-2 új pasi. És agyalok hogy most mi van? Lehet régen szexeltek, vagy fene tudja...:-)
Ja még annyi, hogy volt időszak, mikor kollégáim, alvállalkozók is folyamatosan megjegyezték munkahelyen, hogy milyen jól nézek ki, megváltoztam, lefogytam, "látszik szerelmes vagyok".
Másik az, hogy az élet iylen "időszakos" dolog. Van amikor hosszú ideig pangás minden téren, aztán meg egyszerre jönnek a lehetőségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!