Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi zajlik le ilyenkor a másikban?
Hazudott a párom és kiderült. Végig ideges volt és úgy zárta le h még ő tiszta ideg, mert kiderítettem.
Bocsánatot kért akkor idegesen és azóta nem szól hozzám. Mint amikor megsértődik, úgy viselkedik.
Azt várnám egy embertől ilyen esetben h igazán megbánást tanúsítson és próbáljon velem beszélni, kiengesztelni. De neki a büszkesége nem engedi?! Vagy mi van ilyenkor egy emberben? Engem meglep.
Nem féloldalas és ez a visszajelzés azt támasztja alá h tényleg nem normális reakciója van.
Azóta beszéltem vele. A történtek után amikor összetalálkoztunk munka után, beszólogatott. Én azt vártam h mézesmázosan kiengesztel, virágot hoz. De ő nem. Ő beszól, a 3.ra felkaptam a vizet, amiota hazajottem csak beszologatsz ahelyett h kiengesztelnél, meglepodott.
Később beszéltünk normálisan. Azt mondta h nem rám haragudott hanem magára . Vagy elhiszem vagy nem. Inkább nem...
Ja utána meg az volt a duma h azt hitte nem bocsátottam meg, mert a bocsanatkeresere nem reagaltam elfogadóan.
Bocsánatkérés : bocsánat nagy mérfesen. Mondtam h legalább szívből szóljon legyszives. Bocsanat tenyleg sajnalom hasrafekudt, elfordult a fal felé (lefekves utan jott a történés).
Mondtam h erre ne várja h odabujok azzal h jo semmi baj...
Ő nagyon nem jó bocsánatkérő....nem is töri magát, mibdig en kezdemenyezem a beszelhetest vita utan. Most volt az 1.alkalom h rajta allt...
Ha a Te lakásod,akkor miért tűröd el,hogy így viselkedjen Veled? Mond meg neki,hogy Te egyenes vagy vele,nem ferdítessz nem kamuzol,mert ugye egy normális kapcsolat ilyen szokott lenni. Ha neki ez nem megy,akkor igazán megtehetné azt a szivességet,hogy megpróbál mást hülyének nézni és mással játsza a duzzogó hisztis gyereket.
Nagyon sajnállak,mert bár nem fizikailag,de terrorban tart. Neked csitt a neved,elég ha nem látsz,nem hallasz és emellé vigyorogsz mint a vadalma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!