Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagy "bűn" a szerető? (nincsen, csak kíváncsi lány vagyok)
Akkor nem bűn, ha szar a kapcsolat? De egy szar kapcsolatban miért akar bárki is benne maradni? Csak azért, mert addig sokan nem mernek kilépni, amíg előre be nem biztosítják magukat, mert félnek egyedül lenni?
Nem tudom, hogy a bűn-e a legjobb szó rá, természetesen az, de emellett nagy g....ség is. Gondolj bele: a szerető = szervezkedés, hazudozás, alibi-biztosítás, becsapás. A másik hülyének nézése. Módszeresen, folyamatosan, hosszabb időn keresztül. Ez nem botlás, ez egy gondosan felépített átverés. Aminek különösebb értelme sincs, mert ha annyit sem jelent az embernek a párja, hogy ezt lelkiismeretfurdalás nélkül megtegye vele, akkor tényleg mi a fenéért nem hagyja el?
Igen, ez is egy nézőpont.
Mint látjátok elég régi a kérdés, azért emeltem ki, mert láttam mostanában több hasonló is van, és kíváncsi lettem a változásokra, újabb nézőpontokra!
Szerintem igen. Ha valaki szeret valakit, akkor annak miért kell szerető? Nem elég jó neki, aki van?? Akkor hagyja ott és legyen azzal a másikkal.. hát szóval nem értem, de mind1... pontozzatok csak le nyugodtan!:)
F/18
Én biztos nem pontozlak le! Sőt, köszönöm, hogy válaszoltál!
Csak a nézőpontokra vagyok kíváncsi.
Ha valaki nem házas akkor tök felesleges...szakítani kella zt menni és szabadon tenni amit akarsz....
a férj vagy feleség esete más előfordul hogy a nő terhes lesz 18 évesen és akkor már elvetetés nem jön szóba általában és jön a házasság...és két tinédzser már együtt van de 40-50 éveket leélni együtt kicsit húzós...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!