Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan akadt ki a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan akadt ki a párom, hogy letiltottam a mobilján a játékokat?

Figyelt kérdés
az a baj hogy folyton a mobilján játszik. többször beszéltünk róla h ez nem normális, van olyan h 3 órát azt nyomkodta. ő is beismerte h függő. iphoneja van úgyh beállítottam időkorlátot a játékokra 20 percet, pin kódot amit azóta se árulok el neki. tök jól működik mert csak úgy tudná visszaállítani ha törölné az egész telefont. bár valahol ő is tudja h így jobb mert ha nagyon akarná törölhetné vagy vehetne másikat. de folyton hisztizik, engem bánt csak h elmondjam neki a jelszót.
2020. jan. 5. 21:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
71%
ki a fiú és ki a lány? :DDD
2020. jan. 5. 21:49
 12/16 anonim ***** válasza:
85%

Te beteg vagy... ez szakító ok!!

Nyilván nem jó, amit csinál, tényleg függőség, de ennek nem ez a megoldása.

2020. jan. 5. 22:11
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen jogosan.

Attól, mert "párod", még nem a tulajdonod. Nincs jogod megszabni, hogy mit csinálhat, és mit nem.

Mondjuk én napi 2-3 órára még nehezen tudnám azt mondani, hogy függőség, de megértem, hogy zavaró, ha azzal foglalkozik, amikor mondjuk közös programotok lenne. De akkor sem ez a megoldás. Így mit értél el? Lehet, hogy kevesebbet játszik, de többet piszkál téged. Szerinted ez építő jellegű lesz a kapcsolatotokra nézve?

2020. jan. 5. 22:12
 14/16 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem nincs ezzel gond,ha ő is tudja hogy így azért jobb. Mi a phasznak pár, ha ennyit nem tehet meg. Azért IS van párunk, hogy segítsük egymást a bajban.
2020. jan. 5. 22:13
 15/16 anonim ***** válasza:
76%
Jogosan, ugyanakkor azonnal kidobnám ha a párom ilyet csinálna (zárolná).
2020. jan. 5. 22:26
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Értem, hogy jót akarsz tenni neki, mert függő, de ehhez nem volt jogod. Az az ő magántulajdona, te meg nem vagy sem az anyja, sem szakképzett pszichiáter. Ha nem bírod, akkor inkább szakíts.
2020. jan. 5. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!